Szerintetek milyenek a lány farkasemberek átváltozáskor? Rondák vagy szépek? HITETLENKEDŐK NE VÁLASZOLJANAK!
Állatorvosi szempontból nincs különbség az igazi, és az átváltozott farkaslány között.
Egy vérfarkas.
előző előtti hozzászólónak írom: EZT K_BASZOTTUL ELCSESZTED,MERT ÉN CSAJ VAGYOK ÉS NEM VONZALMI SZEMPONTBÓL KÉRDEZTEM HANEM AZÉRT,MERT AZT AKARTAM TUDNI HOGY MIRE SZÁMÍTSAK HA ESETLEG ÁTVÁLTOZNÉK! -.-" a többi hitetlennek üzenem: hát nem voltam elég világos amikor azt írtam,nem írjatok hogyha nem hisztek bennük??? attól még nem kell őket megalázni,meg lealacsonyító dolgokat írni csakmert azt gondoljátok hogy ti vagytok a legokosabbak! -.-
és az összes kedves embernek,aki hisz bennük: köszi a sok segítséget! :) így legalább már tudom mire számítsak teliholdkor... örülk hogy még élnek olyan emberek akik nem a "hiszem ha látom!" nézet szerint élnek! :)
"ha esetleg átváltoznék"
BRUHAHAHHAHAHAHHAHARF!
Édes szívem, picit hallgass a csöpp kis szürkeállományra a két füled között, és rá fogsz döbbenni, hogy te sem hiszed el, amit írsz. De nem akarlak szívatni, csupán egy botor gyermek vagy, felcseperedsz és elfelejted szépen ezt az egészet.
Egyébként ne csodálkozz, hogy aláznak az emberek. Ne számíts másra, ha ennyire nyilvánvaló badarságokat írsz.
De akkor már kíváncsi vagyok: pontosan mi az, amiből arra következtettél, hogy elképzelhető az átváltozásod? Milyen jelei vannak annak, hogy valaki (lehet, hogy) vérfarkas?
Ennyi erővel hihetnél az erkölcsben is.. Állítom, hogy valós dolog habár kezd kihalni.
Jó dolog ha egy lánynak van fantáziája, de az életed magad éled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!