A Slenderman tényleg létezik a valóságban? És, hogy létezhet? Isten nem teremtett ilyen lényeket.
1 helyre már leírtam, de tessék ide is. Slendermanről több elmélet is felmerült.
1. Amerika egy részén élt valamikor az 1800-1900as évek között,és rend ellenessen magas volt,ráadásul iszonyú gonosz is,mert megölte a gyerekeket. (Innentől csak cafatokból tudtam összeszedni a sztorit. )elvileg miután meghalt , a szelleme még gonoszabb lett,és nem mehetett a túlvilágra(lásd: töklámpás jack.. fura,sok közös vonásuk van..)azóta a szelleme járja a dimenziókat,és halloweenkor magával csalogatja a gyerekeket.rengeteg gyerek eltűnést az ő számlájára írnak. sok fényképen szerepelt félig egy fa mögé állva,de mindig úgy,hogy látszódjon. De CSAK fényképeken látták...aki meglátta,azt elvileg megölte.
2.egy képszerkesztős versenyen olyan képet kellett összehozni,ami nem csak félelmet keltő,hanem egyenesen horrorisztikus. xy nyert,és ő alkotta meg slendermant. erről mintázták a slendermanes játékot is.
sajnos mind2 állításban van igazság..
Az evolúció pedig akkora kamu,hogy röhögök,amikor megemlítik. Már hogy a jó életbe törtéhet ilyen? persze,mert ha egy adott állat nem tudott megélni az adott környezetben,akkor talán 2000000000évvel késöbb született utódjával csoda történik,és lábak helyett szárnya nő.. ez még iszonyat lassú folyamat esetén is nagy valószínőséggel lehetetlen. erre viccként is tudnám mondani,hogy ha valóban létezne,akkor minden embernek már félig kinőtt volna a 3,4,5, keze,mert annyi teendőnk lett az elmúlt néhány száz évben. Sok-sok megmagyarázhatatlan jelenség van,és valószínű,hogy megmagyarázhatatlan is marad.nem kell annyit kutakodni,van ami úgy jó,ahogy van.
Ja,mellesleg biológia szakra készülök,azon belül is természetgyógyásznak,tehát nem vagyok síkhülye a témához :)
Létezett, de már nem létezik.
Bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=zQRmDcAvjAQ
Hát persze! A Rake is létezik, Jason Voorhes is, Samara Morgan is, SŐT Bőrpofa is! Ja, és elárulom, hogy ezzel a nagyon egyszerű programmal: [link] is meg lehet szerkeszteni a képeket.
2009-ben meghirdettek egy pályázatot, hogy MEGSZERKESZTETT természetfeletti lényekről kell beküldeni képeket (somethingawful.com) és egy svéd pasas, Victor Surge beküldte, megnyerte a pályázatot és azóta vannak ilyenek, hogy Marble Hornets, meg hogy az erdőben rád támad és hasonlók.
Egyébként kérdező, te nagyon retardált lehetsz, ha nem tudod, hogy az ilyeneket milyen könnyen meg lehet hamisítani...
"Nem hiszek a hullarabló vámpírokban, a szellemekben és a szörnyekben. És úgy vélem, jó, hogy ilyesmik nem léteznek, mert szerintem az a jóságos Úr sem létezik, aki meg tudna óvni bennünket tőlük."
Stephen King
Egy magas ember aki pástlit kötött a fejére és szmokingot vett fel.Ennyi.A filmekben is így csinálják, csak még ennél is bonyolultabban.Asszem valami maszkot kennek a fejükre.Az emberek szerint ettől ilyesztő lesz.
És néztem is a képeket.A legtöbb rossz minőségű kép, távol van az ember vagy van mögötte egy kiszáradt bokor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!