Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A Slenderman tényleg létezik...

A Slenderman tényleg létezik a valóságban? És, hogy létezhet? Isten nem teremtett ilyen lényeket.

Figyelt kérdés

2012. szept. 14. 18:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
70%
Létezik slenderman és meg fogja ölni Istent, most örülsz kérdező? NEM LÉTEZIK! És ahogyan előttem is írták, ez CSAK egy pályázatra írt/megszerkesztett(a videók és képekben)/kitalált alak, ha annyira akarod, hogy létezzen és kinyírjon akkor inkább akaszd fel magad mert Ő sosem fog eljönni érted. De hát egy ilyen szellemi toprongy reptoid,loú,vámpír hívőt nem lehet meggyőzni az IGAZSÁGRÓL.
2012. szept. 14. 20:14
 22/63 anonim ***** válasza:
51%
Már ne is haragudj kérdező, de azt honnan tudod, hogy Isten nem teremtett ilyen lényeket ? Megmondta neked ? Ahogyan az embert megteremtette, úgy más lényt is teremtett biztosan, még olyat is amiket nem ismersz ! Nem az ember az egyedüli lény.
2012. szept. 14. 20:24
 23/63 anonim ***** válasza:
70%
Létezik itt van velem
2012. szept. 14. 20:45
 24/63 chrishu ***** válasza:
90%

Slenderman létezik. A múltkor legyőztem őt a Slender nevű játékban és úgy döntött italba folytja a bánatát. Most Darth Vaderrel, Voldemortal és Sauronnal sörözik

Gondolkozz már! Egy olyan lény aminek se orra se szája hogy bír életben maradni? Esetleg a bőrön át lélegzés elképzelhető de hogy táplálkozik? Nagy kamu az egész!

2012. szept. 15. 08:31
 25/63 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó, nem tudtad higy a seggén eszik és a farkán iszik? O.o
2012. szept. 15. 12:48
 26/63 chrishu ***** válasza:
x'D
2012. szept. 15. 13:37
 27/63 anonim ***** válasza:
25%
LÉTEZIK! EZ 100% egyik éjszak rosszul aludtam, forgolodtam az agyban es azt ereztm h valami hozzaer a vallamhoz. Lementem a konyhaba es ahogy felkapcsoltam a villanyt egy fekete arnyat lattam nem viccelek :O elvileg nem szabad ra gondolni, akkor em jelenik meg :S
2012. szept. 15. 22:24
 28/63 anonim válasza:
100%
Letezik, jo baratja a badacsonyi gorenyembernek.
2012. szept. 15. 22:30
 29/63 anonim válasza:
81%

Tulajdonképp álmodban is megjelenhet ha folyton rá gondolsz. Mivel az álmaid az éjszakai gondolataid, az agyad működése. Akár lehet lidércnyomás is, ha éppen láttad. A lidércnyomás esetén álmodban megbénulsz, ettől megijedsz, és különböző lényeket kezdesz látni. Az ókorban ezt úgy képzelték, mint, ha egy szörnyeteg a melledre ült volna és az bénít meg. Egy legenda szerint Ádám első felesége (Éva előtti) lidércként élt tovább, a nőktől a magzatot ragadta el, a férfiaktól pedig a potenciát, a nemző képességet. Úgy, hogy akár ezekben is hihetsz...

Amúgy nincs jobb dolgod a slendermanon kívül? Szerintem szerencsétlen kitalált manus unja már, hogy ennyien rettegnek tőle. Foglalkozz inkább az iskolával. Jó? Az ötös tanulókat nem viszi el a slenderman... ;)

2012. szept. 16. 13:27
 30/63 anonim ***** válasza:
79%
Fantáziátlan szürke troll vagy.
2012. szept. 16. 14:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!