A Slenderman tényleg létezik a valóságban? És, hogy létezhet? Isten nem teremtett ilyen lényeket.
Gyökerek...
Csak azért mert nem láttátok már nem is létezik nincsenek természetfeledti lények elmondom neked hogy az evolúciót nem láttam mászkálni az utcán
Kössz :D
ja meg tegnap este eggyikőtök sem ugrott be elém azzal a felkiálltásal hogy létezem szóval ebből azt tudom levonni hogy ti se léteztek ergo én magamban beszélek
oriasok legfeljebb,amugz tenyleg leteztek.
Sorry iraser csak teloval nyomom
Óriások valóban léteztek mert régen nagyobbak voltak az emberek egyre jobban megyünk össze
amúgy meg slender nem olyan valószínű hogy létezik de akk is elég nagy az esélye
ja még annyit hogy miért jó az nektek hogy azt írjátok a mi témánkba hogy "nem létezik" nem tudom hogy ti mit szólnátok ahhoz ha a kúltúra témában mi is elkezdenénk a nem létezik dolgot
kitalált hülyeség, am vannak nála sokkal ilyesztőbb lények.
de nem létezik egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!