Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A Slenderman tényleg létezik...

A Slenderman tényleg létezik a valóságban? És, hogy létezhet? Isten nem teremtett ilyen lényeket.

Figyelt kérdés

2012. szept. 14. 18:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
40%
Isten nem létezik....EVOLÚCIÓ
2012. nov. 25. 13:20
 42/63 Shadow T ***** válasza:
79%

Gyökerek...

Csak azért mert nem láttátok már nem is létezik nincsenek természetfeledti lények elmondom neked hogy az evolúciót nem láttam mászkálni az utcán

2012. dec. 26. 23:41
 43/63 anonim ***** válasza:
Utolsónak igazat adok !!!! :D
2012. dec. 28. 09:30
 44/63 Shadow T ***** válasza:

Kössz :D

ja meg tegnap este eggyikőtök sem ugrott be elém azzal a felkiálltásal hogy létezem szóval ebből azt tudom levonni hogy ti se léteztek ergo én magamban beszélek

2012. dec. 28. 11:47
 45/63 anonim ***** válasza:
létezik, itt van mellettem és most nagyon megsértődött amit róla írtatok és azt mondta nekem hogy ezért megkeres titeket és a titkos lábujjtörő szerkezetével kiírtja az összes embert aki nem hisz benne! azt mondja a kérdezőt megkíméli mert látja hogy hisz benne! >:(
2013. jan. 20. 19:32
 46/63 anonim ***** válasza:
tisztelet a kivételnek... amugy viccen kívül igaza van Shandownak. szinte minden lény amit az emberiség ismer úgy kellet felfedezni!
2013. jan. 20. 19:35
 47/63 anonim válasza:

oriasok legfeljebb,amugz tenyleg leteztek.

Sorry iraser csak teloval nyomom

2013. jan. 21. 21:49
 48/63 Shadow T ***** válasza:

Óriások valóban léteztek mert régen nagyobbak voltak az emberek egyre jobban megyünk össze

amúgy meg slender nem olyan valószínű hogy létezik de akk is elég nagy az esélye

ja még annyit hogy miért jó az nektek hogy azt írjátok a mi témánkba hogy "nem létezik" nem tudom hogy ti mit szólnátok ahhoz ha a kúltúra témában mi is elkezdenénk a nem létezik dolgot

2013. jan. 28. 19:34
 49/63 anonim válasza:
Igen! Legalább is én hiszek benne!
2013. jan. 30. 17:22
 50/63 anonim válasza:

kitalált hülyeség, am vannak nála sokkal ilyesztőbb lények.

de nem létezik egyik sem.

2013. febr. 4. 20:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!