Szellemlátás tényleg igaz?
nos most szeretnék mondani egy történetet amit nem tudok eldönteni hogy igaz-e !
A szomszéd faluban állítólag van egy ember aki esténként szellemeket lát és legtöbbet olyan katonákat akiknek hiányzik néhány testrészük és mindig a szellemek arra kérik őt hogy segítse őket ás meg hogy segítsen nekik megtalálni a fényt meg ilyesmi.
Nos én nem tudom hogy higgyek-e ebben az egész szellemes dologban de most a döntés rajtatok múlik!hisztek a szellemekben vagy nem?
Én nem hinném, hogy szellemeket lát.
Véletlenül nem lehet akármilyen oka arra, hogy át akarjon verni?
Amúgy nem hiszek bennük.
Szerintem keresd meg azt az embert, lehet, nem is létezik.
Mondd meg neki, hogy ne igyon annyit délután. És akkor nem fog szellemeket látni esténként.
Meg fényt se.
Ja, és fehér egereket se... :-D
Nem hiszem, hogy ebben a kérdésben bármi rajtam múlna.
Nekem nem újdonság, van ilyen, hogy itt rekedt szellemek segítséget kérni attól, aki észlelni képes őket. Sajnos sokszor ezek az emberek azt sem tudják, miről van szó, és saját magukat hiszik őrültnek. Nem tudom, hogy a szóban forgó emberrel a szomszéd faluban mi a helyzet, ezért nem is szeretnék találgatásokba bocsátkozni felőle.
Miért nem tudsz dönteni?
Láttál már szellemet? -Nem
Akkor miből gondolod hogy van?
9-es te a levegöt látad már?
-Nem
mégis van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!