The Rake ( A Figyelő ) létezik (ett)? Dajka mese? Egy olcsó horror sztori mint a slenderman?
Figyelt kérdés
Na szóval, kb. 2 hete olvastam itt arról a dögről egy rövid sztorit ami a rejtelmekszigete vagy milyen honlapon folytatódott. Hát, besz@rtam, alig tudtam elaludni mert féltem, hogy bejön, arra ébredek, hogy ott ül az ágyamon stb. Ez tartott úgy, egy hétig, de még mindig nem tudom, hogy mit gondoljak, bár a sztori eléggé kamuszagú na meg a többszáz éves levelek mert elméletileg valami génkísérletből született. Szeretem a paráztatós sztorikat, némelyiken egy jót is röhögök de ez most mély nyomot hagyott bennem. Egyébként szkeptikus vagyok nem hiszek az ilyen ökörségekben, de ez bennem maradt....Szóval létezik vagy nem? Ez is csak egy horror sztori? Bizonyítékok, mert azt mondják, hogy egyre több tűnik el róla. Hosszú, normális válaszokat, de remélem, hogy nincs ilyen, ha meg van akkor meg legalább öljék meg a mocskot.2012. szept. 9. 14:09
21/21 anonim válasza:
Nehogy valaki abból induljon ki, hogy az a gyökér szefi mond, mert az csak összeszed néhány adatot, és tényként beszél a dologról, nincs mögötte komoly kutatómunka. Emellett még hülyeségeket is mond, mert egy buta, műveletlen kretén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!