Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » The Rake ( A Figyelő ) létezik...

The Rake ( A Figyelő ) létezik (ett)? Dajka mese? Egy olcsó horror sztori mint a slenderman?

Figyelt kérdés
Na szóval, kb. 2 hete olvastam itt arról a dögről egy rövid sztorit ami a rejtelmekszigete vagy milyen honlapon folytatódott. Hát, besz@rtam, alig tudtam elaludni mert féltem, hogy bejön, arra ébredek, hogy ott ül az ágyamon stb. Ez tartott úgy, egy hétig, de még mindig nem tudom, hogy mit gondoljak, bár a sztori eléggé kamuszagú na meg a többszáz éves levelek mert elméletileg valami génkísérletből született. Szeretem a paráztatós sztorikat, némelyiken egy jót is röhögök de ez most mély nyomot hagyott bennem. Egyébként szkeptikus vagyok nem hiszek az ilyen ökörségekben, de ez bennem maradt....Szóval létezik vagy nem? Ez is csak egy horror sztori? Bizonyítékok, mert azt mondják, hogy egyre több tűnik el róla. Hosszú, normális válaszokat, de remélem, hogy nincs ilyen, ha meg van akkor meg legalább öljék meg a mocskot.

2012. szept. 9. 14:09
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
42%

Nyugi, Rake nem létezik.

A szülők drogoztak.

Először én is rohadtul beszartam, több hónapig alig mertem aludni.

De aztán rájöttem, mekkora hülye voltam, h hittem benne.

Gondold azt, h behúzil neki; és megdöglik :)

Nekem ez segített

De persze nem létezett soha, és nem is fog

2013. febr. 17. 12:02
 12/21 anonim ***** válasza:
2013. máj. 1. 15:02
 13/21 Mandy1408 ***** válasza:
100%

Érdekelne, mennyire hitelesek azok a nemtudom hanyadik századból fennmaradt feljegyzések.

Mindenesetre nekem ebből a történetből ez gyanús, hogy valóban nem lett volna nehéz a szülőket megölni. A kislánnyal meg ilyen pikk-pakk végzett? Vagy kamuzik a nő?

Az, hogy a bizonyítékok megsemmisültek és nem hallani róla, az azért lehet, mert a hatalom nem engedi. Lehet, pont egy laborítóriumból szökött lényről van szó.

Persze sokkal faszább gondolat egy misztikus lényt elképzelni, aki figyel amíg alszol és csak akkor ölt testet, amikor felébredsz, mert a félelmeidből táplálkozik... Vagy egy bosszúszomjas entitás, amellyel annak idején kitolt az emberiség és kimondottan rosszindulatból tőr az életünkre. :)

2013. máj. 26. 13:26
 14/21 anonim ***** válasza:
14%

the Rake valójában létezik és tényleg azt rebesgetik hogy ez a lény a slenderman de valójában teljesen más mindkettő mert a slenderman magas de a figyelő meg általában kicsi.

valójában a figyelő az ember és a kutya keveréke és igen létezik ahogy a legendák nyomában is igazolnak.

2013. jún. 4. 15:36
 15/21 anonim ***** válasza:
64%
de csernobil miatt is lehet.
2013. jún. 11. 16:44
 16/21 Kázsmér Attila ***** válasza:
79%
Szerintem azok a többszáz éves feljegyzések inkább csak eltorzult mesék, hogy mondjuk egy beteg ember volt az aki beült valaki szobájába aztán ha észrevették még jó hogy nem tetszett neki hisz leleplezték és igy készültek a sztorik, de szerintem maga a lény nem létezik ,csak az a nő is megtalálhatta ezeket a feljegyzéseket aztán hu de jó sztori lenne belőle.
2013. szept. 24. 17:06
 17/21 anonim ***** válasza:
72%

de a Figyelő létezik és nem ő Slenderman hanem fogalmazzuk meg hogy valamilyen szinten közük van egymáshoz például: a Figyelő az úgymond Slender háziállata és az tényleg igaz hogy a baglyoktól fél mert nem bírja a tekintetét és a hangját elviselni és ha esetleg találkoznátok egy Figyelővel akkor ne tévesszen meg a látvány hogy kisnövésű

ugyanis hosszú lábai vannak és ha felegyenesedik akkor körülbelül 180-190 cm magas és azzal el lehet ijeszteni, ha csúnyán, egyenesen a szemébe nézünk, de ilyen kikerekedett szemekkel és ráncolt szemöldökkel, de azzal is el tudjuk ijeszteni, ha nagyon mély hangon rámorgunk vagy ráüvöltünk de ha látja a szemeidben a félelmet akkor véged

2013. nov. 2. 21:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Na én megvizsgáltam az egész rake sztoritv és a kommentekből arra jutottam hogy:az egyik válaazoló azt írta.hogy a szülőket nem öltemeg na na na egy picit fussunk neki máshogy mivel ha nemfélsz tőle nem bánt és az anya inkább agódott a helytelen test tartása miatt de nem félt tőle és itt a bökkenő hogy ha NEM FÉLSZ AKKOR NEM BÁNT!!!!!!!
2014. febr. 16. 08:21
 19/21 anonim válasza:
Nézd meg:szefi legendák nyomában the rake
2014. júl. 8. 09:26
 20/21 anonim válasza:
65%
ez egy kitaláció.ha a videókat nézed láthatod hogy meg van photoshoppolva.
2016. ápr. 2. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!