Slender man létezik szerintetek?
Figyelt kérdés
Eléggé hiszékeny ember vagyok ..hiszek az UFOkba meg ilyen misztikumoknak ..Szerintetek Slender man létezik?? .2012. szept. 1. 20:10
1/6 anonim válasza:
Nos, akkor először kérdezek valamit:
Te tudsz élni, szem, száj, orr, fül nélkül?
Szerintem nem.
Nos ha létezne egy ilyen meber, akkor hogyan kapna levegőt?
hogyan enne?
másrészt nincs ember aki tudna teleportálni minden nélkül egy öltönyben.
A válasz: Nem létezik.
3/6 A kérdező kommentje:
de nemis emberi lénynek mondják...de teljesen egyet értek veled ..köszi.
2012. szept. 1. 20:41
4/6 anonim válasza:
A Slenderman igazából egy pályázatra beküldött sztori :) Egy svéd csávó találta ki, és meg is nyerte vele azt a bizonyos horror pályázatot. Csinált mellé még képeket is. Nem létezik se Slenderman, se a reptoidok, trollok, démonok, sőt, még űrlények (vagy ha léteznek, akkor még nem tudnak rólunk) sem...
5/6 anonim válasza:
Valóban nem létezik de a rola cikkek után ténylegnemtudtam aludni, szerintem hülyeség az egész.
6/6 anonim válasza:
Ne legyetek már hülyék!Tudjátok-e,hogy a hátsójából veszi a levegőt,és a csápjai a nemi szerve(i),amivel tud enni.Amúgy süket,és egy bizonyos varázslattal tud mozogni és látni,amit úgy hívnak(úgy van leírva,ahogy kiejtjük):szkript.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!