Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek mit tegyek ha egy...

Szerintetek mit tegyek ha egy boszorkány szelleme követ esténként az utcán?

Figyelt kérdés

2012. aug. 31. 12:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%

Az az árnyék.

[link]

A hangok meg jöhetnek a hátizsákodból vagy kabátból, ruhából is. Én már jártam úgy, hogy hosszú ideig hallottam szuszogó, suttógó hangokat a hátam mögül, és a frász jött rám, végül rájöttem, hogy valami a hátizsákomban összedörzsölődött. Vagy talán valami szíj volt az kívül, már nem emlékszem. :)

2012. aug. 31. 12:51
 12/22 anonim ***** válasza:
52%
Nem a kocsmából mész haza esténként?mert akkor meg se lepődök ezen...
2012. aug. 31. 13:17
 13/22 anonim ***** válasza:
59%
Granger kisasszony?
2012. aug. 31. 14:12
 14/22 anonim ***** válasza:
Tépd szét egy láncfűrésszel!!
2012. aug. 31. 14:24
 15/22 anonim ***** válasza:
22%
Ilyedtedben dobd fel a bocskort, utánna pedig szellemeskedhettek együtt!
2012. aug. 31. 14:28
 16/22 anonim ***** válasza:
Hív a télapót és ő megoldja!
2012. aug. 31. 14:44
 17/22 anonim ***** válasza:
Bemeséled magadnak. Simán.. Lehet neked is üldözési mániád van mint nekem volt/ Élénk a fantáziád. Régebben én is mindent hittem. Utánam mindig jöttek a boszorkányok, a vámpírok, a vérfakasok, sőt még a dementorok is, igen a HP-ből! Minden a fejedben dől el, csak a saját elméd/fantáziád akar megijeszteni! Ez mind azért van mert elhiszed, hogy ott van! Ne hidd el és el fog tűnni az a "boszorkány". Szállj szembe magaddal, álldogálj a sötétben és hidd el, hogy nincs ott semmi. De komolyan hidd el, ne pedig azt mondogasd, hogy Nem fog bántani, Nem fog bántani. Egyszerűen: "Ugyan már nincs ott semmi. Mi lenne? Ja, biztosan átjött a túlvilágról valami szellemforma, és most rám pályázik... Meg egy francot." Énekelhetsz is, ha az jobban segít. Lehet ijesztő, de ha véget akarsz vetni a szorongásodnak, akkor ez beválhat. Én így tudtam legyőzni a fantáziám.:)
2012. aug. 31. 15:00
 18/22 anonim ***** válasza:
2012. aug. 31. 16:32
 19/22 chrishu ***** válasza:

Ez hülyeség boszik nem léteznek! Ez csakis a loú lehetett!

Üdv: egy loúkutató

2012. aug. 31. 18:00
 20/22 anonim ***** válasza:

1:. mi az a lou?

2 lehet,hogy nem szellem, hanem földönkívüli lény álcában, és csak meg figyel téged. :)

kitudja... ?

2012. szept. 8. 06:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!