Szerintetek mit tegyek ha egy boszorkány szelleme követ esténként az utcán?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 12:07
11/22 anonim válasza:
Az az árnyék.
A hangok meg jöhetnek a hátizsákodból vagy kabátból, ruhából is. Én már jártam úgy, hogy hosszú ideig hallottam szuszogó, suttógó hangokat a hátam mögül, és a frász jött rám, végül rájöttem, hogy valami a hátizsákomban összedörzsölődött. Vagy talán valami szíj volt az kívül, már nem emlékszem. :)
12/22 anonim válasza:
Nem a kocsmából mész haza esténként?mert akkor meg se lepődök ezen...
15/22 anonim válasza:
Ilyedtedben dobd fel a bocskort, utánna pedig szellemeskedhettek együtt!
17/22 anonim válasza:
Bemeséled magadnak. Simán.. Lehet neked is üldözési mániád van mint nekem volt/ Élénk a fantáziád. Régebben én is mindent hittem. Utánam mindig jöttek a boszorkányok, a vámpírok, a vérfakasok, sőt még a dementorok is, igen a HP-ből! Minden a fejedben dől el, csak a saját elméd/fantáziád akar megijeszteni! Ez mind azért van mert elhiszed, hogy ott van! Ne hidd el és el fog tűnni az a "boszorkány". Szállj szembe magaddal, álldogálj a sötétben és hidd el, hogy nincs ott semmi. De komolyan hidd el, ne pedig azt mondogasd, hogy Nem fog bántani, Nem fog bántani. Egyszerűen: "Ugyan már nincs ott semmi. Mi lenne? Ja, biztosan átjött a túlvilágról valami szellemforma, és most rám pályázik... Meg egy francot." Énekelhetsz is, ha az jobban segít. Lehet ijesztő, de ha véget akarsz vetni a szorongásodnak, akkor ez beválhat. Én így tudtam legyőzni a fantáziám.:)
18/22 anonim válasza:
Ez a szám neked készült: http://www.youtube.com/watch?v=M9VekzzPfBI&feature=related
19/22 chrishu válasza:
Ez hülyeség boszik nem léteznek! Ez csakis a loú lehetett!
Üdv: egy loúkutató
20/22 anonim válasza:
1:. mi az a lou?
2 lehet,hogy nem szellem, hanem földönkívüli lény álcában, és csak meg figyel téged. :)
kitudja... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!