Ti hisztek a vámpírokban vagy nem?
Figyelt kérdés
és miért hisztek/nem hisztek bennük.2012. aug. 29. 22:33
2/25 anonim válasza:
Én azokban hiszek, amit én látok a saját két szép szememmel. Mivel még, nem találkoztam vámpírral, ezért nem is hiszek bennük.
4/25 Shai-Hulud válasza:
Vám Piroska, éjszakai vérszívó kisiparos.
Mottója: Egy szippantás, és minden elmúlik.
5/25 anonim válasza:
Az első tökéletesen leírta, amit én akartam :D
6/25 anonim válasza:
Igen, azért mert túl sok a véletlen.
7/25 Lilith1994 válasza:
Hiszek, mert nem tartom kizártnak ha van már egy olyan betegség hogy vámpír kór. Drága első... azt hiszem te írtad hogy nem vagy ketyós, tudod nem kéne mindenkit offolni aki esetleg hisz benne, vagy más természet feletti lényekben, mert tudod mindenki abban hisz amiben akar... nem olyan világban élünk szerintem hogy más hitű embereket a hitéért offoljuk. Remélem érted hogy mire szeretnék célozni :)
8/25 anonim válasza:
Persze, mindenki abban hisz, amiben akar. De vámpírokban és zombikban hinni elég gáz.
9/25 anonim válasza:
Az első nem offolt, mivel a kérdés az volt, hogy hisz e benne. Az igaz, hogy hinni bármiben lehet, de attól még nem biztos, hogy létezik valami, ha hisznek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!