Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » SEGÍTSÉG! A barátnőm démont...

SEGÍTSÉG! A barátnőm démont akar idézni! Hogyan beszéljem le? (15/L)

Figyelt kérdés
Nem tudom ennek a veszélyeit, csak hogy nem jó velük szórakozni. Akik hisznek bennük, esetleg akik már megidéztek egy ilyet, mondják el a veszélyeket! Azért akarja megidézni hogy azt a lényt a "szolgájává" tegye! Kérlek meggyőző dolgokat írjatok, akik nem hisznek ebben, azok felőlem trollkodjanak, de muszáj megmentenem.

2012. aug. 27. 13:33
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam, de gondolom ilyen módon is gyakori a szkeptikus vs ezós háborúk. Egyébként egyikőtök küldött privit, de itt válaszolnék, ha nem gond, ugyanis a regisztráláskor a valós nevemet adtam meg, de szeretnék ismeretlen kérdező maradni. Ő is az interneten keresett módszert, de már megsértődött rám mert próbálom lebeszélni, és hát.. enyhén szólva levegőnek néz, nem veszi fel a telefont, és a leveleimre sem válaszol. Mindegy, a lényeg hogy internetről szedte, amikor kutakodott a témában, és azt mondta nekem (mert eredetileg engem is meg akart kérni hogy idézzük együtt) hogy ha szolgává nem is, de egy "baráttá" akarja tenni...
2012. aug. 27. 17:00
 12/31 anonim ***** válasza:
93%
Mindkettő opció esélytelen számára. A démon nem érez szeretetet, így barátságot sem. Szolga pedig mindaddig nem lesz, amíg valaki elég erős akarattal és megfelelő felkészültséggel nem rendelkezik hogy megkösse. De még ezután is keresni fogja a kiskapukat, és amint lehet kiszabadul, vagy tönkreteszi a "mesterét" és eképpen szabadul meg a számára előnytelen helyzettől. Egy démon nem csinál semmit, amiből nem profitál. A barátságból és a szolgaságból nem profitál. Egy egyezségből sem annyit, amennyiért megérné belemenni. Igaz hogy a démon elég tág fogalom, nagyjából mindent annak hív az ember ami kártékony szellemi lény, és a sima ösztönlénytől az intelligenciáig elég széles a skála, de egyik sem könnyű eset. Szerintem hagyd rá, és majd rájön maga hogy az ötlete hülye volt. Aztán majd lehet kérdezni hogy miként lehet megszabadulni attól, ami esetleg odatévedt...
2012. aug. 27. 17:06
 13/31 anonim ***** válasza:
43%

Hívni kell a Doom fickót :D beírja hogy IDKFA és örökélettel megöli az összes démont!

Vagy esetleg Nuke Duke-t kell hívni,de ő inkább a marslakókat pusztítja.

2012. aug. 27. 17:09
 14/31 anonim ***** válasza:
28%
Rejtelmesrengeteg, te mióta vagy ilyen nagy démon szakértő? Ezt hol tanítják?
2012. aug. 27. 17:25
 15/31 A kérdező kommentje:
Megint köszönöm a választ rejtelmesrengeteg!
2012. aug. 27. 18:16
 16/31 anonim ***** válasza:
61%
"Némi" iróniát vélek felfedezni a kérdésedben 14-es. Na nembaj. A válasz rá, hogy szerencsére sehol sem tanítják. És ehhez nem kell szakértelem, csak némi egyszerű eszmefuttatás. Kicsit több ugyan mint a kötekedéshez, de még mindig nem sok.
2012. aug. 27. 18:33
 17/31 anonim ***** válasza:
19%
Dugd be a legközelebbi pszichiátriára
2012. aug. 28. 00:11
 18/31 anonim ***** válasza:
48%
Valahol pedig el kell kezdeni szintezni a warlockot, szerintem ne akadályozd ebben.
2012. aug. 28. 00:21
 19/31 anonim válasza:

Szia

Rejtelmesrengeteg, talán azért ír ilyeneket mert lehet tudja miről beszél.

Ha komolyan gondoltad a kérdést, akkor nem vagytok igazán tisztában azzal, mi is a szellemidézés, milyen kellékek kellenek, miért jó a barátnődnek. Miért akarja hogy a szolgája legyen? Miért, mire akarná használni?

Nem hinném még ha utána olvas is hogy képes lenne idézni, vagy ha igen, akkor már attól, hogy meg mozdul az asztal vagy elalszik a gyertya, valószínű annyira megijedne hogy belátná nem érdemes ezzel foglalkozni. Te NE LÉGY OTT!

Hagyd meg neki amit akar , legfeljebb a barátságotok veszik el, de Neked még ez is jobban megéri.

üdv Írj mit teszel érdekel.....

2012. aug. 28. 11:10
 20/31 anonim válasza:
2012. aug. 28. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!