Szerintetek tényleg létezik ilyen?
Az interneten sokat lehet olvasni az úgynevezett "angyalgömbökről." Állítólag szent vagy tiszta helyen lehet észlelni ezeket a jelenségeket. Fényképeken látható enyhén színes, kissé áttetsző gömböcskék.
Egy Római kiránduláson egy templom belsejéről 3 képet készítettem. A Római képeket a napokban nézegettük és feltűntek rajtuk rengeteg kis gömböcskék. Persze hallottam már azt az oldalát is h fényképhiba, koszos a lencse stb..
de azért szerintem mindenképpen elgondolkodtató hiszen a képek eggy templomban készültek. ja és az összes többi római képen nem lehet látni ilyesmit.
Nektek mi a véleményetek erről? Kérem, azok szerint akik úgy gondolják h hülyeség, vagy nem hisznek ilyesmikben és mondanivalójuk van, finoman fogalmazzanak!
Mi az, hogy hengerelni magam?:)
Amúgy meg nem vagyok felháborodva, csak szórakoztat a kérdésed :)
a hengerelni magad azzal ér fel h idegesíted magadat
egyébként meg veszem észre....
Lencse fényfoltok. Az optikából adódnak. A lencse 99.9%-ban átereszti a fényt, a maradék egytized százalékban visszaverődik. Ezek a visszatükröződések látszanak a fényképeken, de mozgóképen még inkább.
Tipikus Ezotériás hozzáállás. Ha nem értesz egyet a kérdezővel húzzál el.
IGAZAD VAN! ITT VANNAK AZ ANGYALOK!
De nem! Nincs igazad. Visszatükröződés, optikai hiba, vagy a gép lencséjét meg kéne pucolni. Nekem akkor szokott ilyen lenni, ha koszos.
Igen, kedves kérdező, angyalgömböket fényképeztél. Nem is értem, hogy hihet valaki olyan butaságban, hogy az por, vagy fénytörési hiba.
Itt is találsz az angyalgömbökről, szöveget és fényképet is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!