Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan néznek ki a démonok?

Hogyan néznek ki a démonok?

Figyelt kérdés
Ne mondjátok hogy láthatatlanok,az is tudnak lenni,de akarnak de ahány oldalon olvastam az idésésükkel kapcsolatban cikkeket aztíeják látod őket,vagy tükrön keresztül vagy a füstölő füstjén keresztül,de szimplán meg is jelenhet neked.Légyszíves olyanok írjanak akik már tényleg idéztek démont!

2012. aug. 26. 15:16
1 2
 11/16 anonim válasza:
írd be google képekbe: vámpírnaplók Damon
2012. aug. 27. 12:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Így:

[link]

2012. aug. 27. 14:45
 13/16 chrishu ***** válasza:
Úgy mint Orbán
2012. aug. 28. 10:20
 14/16 anonim válasza:
Csak nézd meg a régi nagy birodalmak isteneit, és kapsz egy felületes képet néhányukról.
2012. szept. 10. 20:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. A démonok földre vetett angyalok,vagyis ők azok akik ki lettek dobva a mennyországból Sátánnal együtt. A középkor művészei csúnyának visszataszítónak festik le őket,de nem azért mert ők olyanok hanem azért mert így probálják rávenni az akkori szerencsétlen népet,hogy behodóljanak teljes mértékben a vallásba. Tehát magyarán,félelem keltés a fő ok mindez a papok ötlete. Valójában a démon egy angyal,és az a baj,hogy senki nem tudja,hogy milyen egy angyal. Az a kevés információ ami található roluk a Bibliában nemsok mindent árul el roluk,de pont eleget ahhoz amennyit tudnunk kell. Ha adhatok egy jó tanácsot. Ne foglalkozz velük mert nagyon hamar rémálommá válhat az életed. Remélem segítettem.
2012. okt. 4. 14:22
 16/16 anonim válasza:
fuck it 6-os meg 8-as!! megnyitottam! rosszat fogok álmodni!!! Xd
2013. jan. 11. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!