Ez az amerikai "alfaja". Rengeteg farmer lát ilyen szőrtelen hibrid prérifarkasokat és az állataikat is megölik néha. És kezdenek nagyon elszaporodni, egyre többet ütnek el autóval. Szokott menni a National Geographic-on egy film erről. DNS meg génvizsgálattal kiderítették hogy ez a lény a szürke farkas és a prérifarkas hibridje.
Puerto Ricóban ahonnan ugyebár a lény története származik teljesen máshogy írják le. De nem kizárt hogy ott is ugyan ez a helyzet. Az El Chupacabra egyébként csak annyit jelent kecskeszívó. Senki nem tudta milyen lény ez, csak annyit hogy megöli a kecskéiket valami.
Szerintem is valami kutya hibridek lehetnek, mivel nincs szőrzetük égetheti őket a nap, és lehet ezért csak este jönnek elő.
Csak az érdekelne, hogy, hogy kerülhetett át európába?
Milyen hibrid?...
Attól még, hogy egy állatfaj nem ismert, nem lesz rögtön E.T. hagyatéka, vagy a komrány unalomból űzött génmanipulációja. Ez valószínűleg egy szerencsétlenül járt kutya, akit megkínozhattak halála előtt, a "hivők", hogy bizonyátsák azt a valamit, (de még egy kopasz borz is lehet).
Azért azt is tegyük hozzá, h az sem biztos h igazi élőlény. Lehet h csak egy viasz szobor. Engem az zavar legjobban, h lelőtték, de az állat kicsit sem véres, és lyuk sincs rajt. Mivel voltam már vadászni, egy őzön azért elég látható nyomot hagy egy lövedék, h finoman fogalmazzak. Ez ráadásul szőrtelen, szal még jobban kéne látszania.
Amúgy ez biztos h nem Chupacabra. Az a mítosz főleg Mexikó és a latin területeken honos. Ahogy előttem is írták, valóban kecskeszívó a jelentése.
Az X-aktákban is volt egy ilyen rész, bár ott 2 testvér alakult át a végén chupacabrává egy vírus miatt, ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!