A chupakabra szerintetek létezik?
Figyelt kérdés
Láttam pár videót, tv műsört, képeket erről a különös lényről. Sem cáfolni, sem alátámasztani nem tudják a létezését. Az én véleményem az, hogy ugyanolyan mint Nessi vagy a Jeti...2009. aug. 29. 15:31
1/12 anonim válasza:
Lehet h létezik.Mai napig hallani h vannak még olyan fajok melyeket csak most fedeztek fel.
2/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem nem létezik. Mindenki máshogy írja le. De nagyon szeretem nézegetni ezeket a videókat a vége mindig az hogy röhögök mint az állat xD
4/12 anonim válasza:
1. válaszoló: utána néztél, mi az a chupacabra?? mert nekem pl. a wikipédián lévő kép alapján nem tűnik egy eddig fel nem fedezett törpemókus-fajtának... ha háziállatok vérét szívja, akkor meg pláne nem... szerintem is a Loch Ness-i szárazföldön élő(sködő) változata :D
5/12 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak igaza van, simán lehet egy eddig fel nem fedezett állatfaj, attól, hogy vért szív. A szúnyog és a denevér (bizonyos fajták) is vért szívnak, mégis ugyanúgy állatok. Most képzeld el, ha most találkoznánk először vérszívó denevérrel, arról is hasonló pletykák alakulnának ki.
2009. aug. 29. 16:50
6/12 anonim válasza:
Minden ilyen dolog Mexikóban van.
Az a mostani, csapdába szorult kis szar is. -.-
7/12 anonim válasza:
Nem az a baja a válaszadónak hogy vért szív, hanem az életmódja miatt lehetetlen, hogy egy eddig felfedezetlen állatfajról lenne szó. Gondolkodni kell.
8/12 anonim válasza:
Valószínűleg nem. A leírások nagyon eltérnek, ráadások oké, hogy sok fel nem fedezett állatfaj van, de nem egy ilyen kaliberű állat:S Szimpla fantáziatermék, olyan, mint északabbra a 'nagy láb'. Egy csomó tudományos beállítású kutatást láttam róla, mind azt bizonyította, hogy chupakabra, mint olyan, nem létezik.
9/12 anonim válasza:
Szerintem csak legenda, mint a vámpír és a vérfarkas. Minden népnek megvan a maga dilije, Dél-Amerikában, ezt találták :)
10/12 Salx Narval válasza:
Gyerekek, ilyen nálunk is van. Ez tök olyan mint a szomszéd agár-boxer keverék kutyája. Látnotok kéne, nem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!