Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Olyan érzésem van mintha...

Olyan érzésem van mintha szellemek vagy valami rossz venne körül de jelenséget nem igen mutatnak max amit beképzelek vagy nem tudom, miért? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval állandóan érzem a jelenlétet...hogy nem vagyok egyedül...főleg amikor egyedül vagyok itthon és mintha nézne, figyelne valaki de semmi...sehol senki... esténként amikor egyedül gépezek lent akkor is mintha valaki figyelne...de végül semmi...egy ideig lent aludtam a kanapén.. nagy emeletes házunk van ráláttam esténként éjjel a sötét üres házunkra akkor is féltem.. egyszer arra keltem fel, hogy mintha valaki próbálná rólam lerántani a takarót. Megijedtem így inkább próbáltam elaludni. Egy ideje már felköltöztem a szobámba, ott nincsenek ilyen tapasztalataim, de régen télen nyáron rendesen fáztam mert hideg volt a sarkokban féltem meg nem mertem egyedül ott lenni..Már meg az egyetlen hely ahol szívesen vagyok egyedül. Egyszer volt még hogy éjjel a szobámból lentről mintha ajtócsapódást hallottam volna de az lehetetlen hisz nem olyan ajtóink vannak amik képesek kilincs lenyomása nélkül becsapódni...Na meg amikor inni lemegyek vagy akármiért az egész házban minden lámpát felkapcsolok mert félek amúgy lemenni aztán a szobámba is úgy szaladok be. Rettenetesen félek egyedül lenni mintha tényleg lenne velem még valaki és nem jó szándékkal. Van egy pár tv-nk de anyujé állandóan magától bekapcsolódott még akkor is ha kihúztam mára már anyu elköltözött a nagyszüleimmel lakom...De mostanában nála is ki-be kapcsol magától a tv meg mondta hogy árnyékokat is lát de nála nem félek éjjel... meg akkor se mikor egyedül vagyok. Ott jó szellem van... de itt valami megmagyarázhatatlan és rossz.. Lehet mese szerű amit írtam de igaz.

2012. aug. 23. 11:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A XXI. században rengeteg elektronika vesz körül minket, úgy a szobánkban, mint a konyhán vagy a ház egyéb pontjain. Ezek, persze nem mondok újat, mind elektromos árammal működnek. Egy másik tényező, a kábelek nincsenek jól leszigetelve, ez okozhatja a TV szokatlan viselkedését. Ezek a dolgok mind egy erősebb eltro-mágneses teret hoznak létre, aminek a legjellemzőbb hatása az emberre, a nyugtalanság, enyhe paranoia, sőt hallucinációk. Félre ne érts, ez nem azt jelenti, hogy elment az eszed. Ez természetes ilyen környezetben. Na most, szakembert kellene hívnotok, leellenőrizni, megmérni azokon a helyeken az elktro-mágneses tér mértékét (erre vannak műszerek), ahol kellemetlenül érzed magad. Én ezt javasolnám a szellemírtók helyett.
2012. aug. 23. 17:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem sima paranoia... Nekem is van olyan.

http://www.youtube.com/watch?v=gJhx4yRe7LI

2012. szept. 15. 13:07
 13/13 anonim válasza:

Elvileg minél többet foglalkozol vele, annál többször fognak ezek a dolgok előfordulni. valahogy ki kell zárnod. Tudom hogy nehéz mert én például apukám házában félek rettenetesen, mindig úgy érzem hogy van ott valaki és náluk is be szokott kapcsolódni magától a TV. Egyszer-kétszer még a lámpa is felkapcsolódott magától. Egyszer meg az volt hogy lefeküdtem aludni az ottani szobámba és olyan hangot hallottam mintha valaki az ujjaival játszana a bőrfotelen és annyira borzasztóan rossz érzésem volt, annyira féltem hogy felhívtam telefonon apukámat hogy jöjjön már át hozzám mert nem bírom annyira félek. De az sem tudott megnyugtatni hogy ott van mellettem.

Na de most már nem foglalkozok ezekkel ennyit, vagyis próbálok és azóta nem nagyon vannak ilyen dolgok.

2012. szept. 15. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!