Mi van a padláson?
Figyelt kérdés
Tegnap este a kutyámmal voltam itthon és olyan 11-12 körül zajokat halottam a padlásról, mikor felmentem a kutyám is jött és maga előtt elkezdet ugatni és lámpa kapcsolás után(fénynél) is ugatott de én nem láttam semmit. Mi volt az??2012. aug. 21. 13:36
21/36 Faeper válasza:
Red4med : nem mindenki olyan mint te! Valakinek a legjobb barátja a kutya! Csak nem fogja megkötni azért meg ugatott! -.-"
23/36 anonim válasza:
15:06 -os kommentelő elhiszem xdd engem a röhögőgörcs kerültgetett miközben olvastam a kommenteket/válaszokat xddd
24/36 anonim válasza:
előző vok,nem kell megilyedned nem volt semmise ott szellemen kívül xdd hivj valakit (a tv-be 1 csomó ilyen van pl.: Lomini v ki xdd) aki elűzi a szellemeket....viccen kívűl....
26/36 anonim válasza:
nagyacsonyi sörényember!vigyázz vele mert most éppen tüzel!
28/36 anonim válasza:
Nyugi! Menyét volt.
Nálunk is volt. Úgy hangzott, mintha lépések lennének...
Aztán megtaláltuk az ürülékét : (
Még az üveggyapotot is szétcincálta, pedig az szúr rendesen...
Találd meg, hogy jutott be, és zárj be minden apró rést (falon is fel tud mászni)
Kapható a menyétek számára zavaró ultrahangos készülék is, de nem tudom, mennyire hatékony...Sok sikert!
29/36 anonim válasza:
A reptoidok vannak a padlásodon, onnan készülnek az invázióra!
30/36 anonim válasza:
16-os, mi az a loú? Valami újabb ezoterikus lény?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!