Mi van a padláson?
Figyelt kérdés
Tegnap este a kutyámmal voltam itthon és olyan 11-12 körül zajokat halottam a padlásról, mikor felmentem a kutyám is jött és maga előtt elkezdet ugatni és lámpa kapcsolás után(fénynél) is ugatott de én nem láttam semmit. Mi volt az??2012. aug. 21. 13:36
11/36 anonim válasza:
Viccet felreteve egy halott lelke is lehetett. Csak nem akartalak megijeszteni.
elözö 2
12/36 anonim válasza:
Egy halott patkány vagy egér szelleme? Amúgy még mindig szőröstalpú mamutpatkányorangután.
13/36 anonim válasza:
Lehet egy veréb berepült a cserép rossz illesztésénél vagy ilyesmi. De az is lehet hogy egy bogácsi csíkoshátú bálnapocok és elefántorrú cickány bögöly keveréke volt a tettes. Ezek a padláson élnek és azért nem láthatod mert tetőléccé tudnak változni olykor olykor.
14/36 Tom Benko válasza:
Semmi. A kutya megérezte az izgatottságodat, és azért kezdett ugatni. A zajokat általában mindenféle kisemlősök szokták csapni, pele, cickány, patkány, egér, mókus, macska, stb.
15/36 anonim válasza:
ezek szerint nem voltam elég halk,de remélem nem vettél észre amikor kiszöktem a dohánnyal :D
16/36 anonim válasza:
Szerintem ez egy loú volt! Máskor veccözd meg, akkor elmegy! :D
17/36 anonim válasza:
Nem, nem lenne rá ezoterikus magyarázat.
Valami kisállat. Menyét, nyest, egér, patkány.
Nem kell mindenhol szellemeket és ufókat látni.
18/36 anonim válasza:
Én voltam az, most is itt vagyok, innen jobb a wifi!
Kutyádat igazán megköthetnéd.
19/36 anonim válasza:
emberek, én szó szerint sírva röhögtem a kommenteken, folyt a könnyem, mint állat! köszönöm szépen, ez a röhögés most nagyon jól esett!!:DD
20/36 Faeper válasza:
Nekem is ezt szokta csinálni a kutyám. És szerintem szellemet látott vagy valami ilyesmit , mert amikor ez meg történik pontosan úgy csinálja mintha egy idegenre ugatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!