Mi lennél inkább?
Figyelt kérdés
Vámpír vagy vérfarkas? Indoklást is irjatok2012. aug. 16. 19:00
1/23 anonim válasza:
Vérfarkas. Annak kevésbé szeretik az ízét a reptoidok.
2/23 anonim válasza:
Vámpír, mert nem szeretem a kutyákat és nem akarok szőrös lenni. Na meg az örök élet, és a vérivás nem hangzik rosszul.
3/23 anonim válasza:
Talán vérfarkas. Ő csak havonta egyszer szív, telihold idején, a vámpírok viszont nem mehetnek napra.
4/23 anonim válasza:
Látom tévhitben éltek, a vámpír nem él örökké, csak a félvámpír az emberhez képest öregedése 5-öd rész, a telivér vámpír meg 10-ed részt öregedik emberhez képest :)
De én vámpír lennék :)
5/23 anonim válasza:
4-es: melyik tiniregény alapján?
7/23 anonim válasza:
5-ös ha úgy nézzük akkor honnan veszed hogy örök életű ?
8/23 A kérdező kommentje:
Elárulná valaki igy mellékesen, hogy mi is az a reptoid? A mai nap folyamán többször látam ezt a nevet... Mi az?
2012. aug. 16. 21:26
9/23 anonim válasza:
Az első "igazi" vámpírok örök életűek voltak. Nem a regényszereplők, hanem a mondák szereplői, amikor még azt hitték, léteznek ilyen lények.
10/23 x) válasza:
Én is vámpír lennék inkább, a vámpíros filmekben helyesek a vámpír pasik. (kivéve mondjuk az Alkonyatban..)
Amúgy a reptoidok földönkívüli lények akik a zárt osztályról szökött tizenévesek szerint majd decemberben inváziózzák a Földet. (ha már kérdezted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!