Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet láttam?

Szellemet láttam?

Figyelt kérdés
Egyedűl voltam északa a házban, amikor hallottam, hogy valami mozgassa az ajtót. Nem tuttam ki lehetett ezért megnéztem, de nem volt ott senki. Lefeküttem aludni, majd úgy érzem valaki áll mellettem. Oda néztem, nem volt ott senki, de hallottam, hogy valaki megint mozgassa az ajtót. Kimentem, de nem volt ott senki, csak az ajtót láttam magától mozogni. Vissza szalattam az ágyban és gyorsan elaludtam. Ez egy szellem lehetett?

2012. aug. 15. 11:05
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Én nem azt mondom, hogy szellem, ha ezt hallom, valszeg el sem hiszem. na m1, szal paranormális tevékenység? ha csak ennyit tapasztaltál, az nem szellem, ha más is van, akkor elképzelhető. sokat veszekedtek a házban, vagy a szobádban sokszor vagy dühös és nyomott hangulatú? mert ha igen, az poltergeist-tevékenységet válthat ki. (poltergeist=kopogó szellem , nézz utána :P) csá
2012. aug. 23. 19:40
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem csak hallucináltál...

Nem kell egyből a szellemekre fogni,lehet hogy megviccelt valaki a családból....

Remélem tudtam segíteni:)

2014. jan. 1. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!