Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet láttam?

Szellemet láttam?

Figyelt kérdés
Egyedűl voltam északa a házban, amikor hallottam, hogy valami mozgassa az ajtót. Nem tuttam ki lehetett ezért megnéztem, de nem volt ott senki. Lefeküttem aludni, majd úgy érzem valaki áll mellettem. Oda néztem, nem volt ott senki, de hallottam, hogy valaki megint mozgassa az ajtót. Kimentem, de nem volt ott senki, csak az ajtót láttam magától mozogni. Vissza szalattam az ágyban és gyorsan elaludtam. Ez egy szellem lehetett?

2012. aug. 15. 11:05
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Nalunk is volt ajtocsapkodas, huzat nem volt!! Akkor mi? Nemtudom, de csak kepzeljetek el. Na? Ti mire gondoltok? S ha az ajto nem lenne vizszintben, akkor mindig csapkodna. S ha nincs vizszintben, kinyilik, de nem csukodik be. Szerintem is valami paramormalis jelenseg...
2012. aug. 15. 17:46
 12/22 anonim ***** válasza:
Én egy éjszaka úgy keltem fel, hogy nem éreztem az egyik kezem mert elfeküdtem, és totál nem éreztem, csak, hogy próbálom mozgatni, de mivel félálomban voltam, azt hittem egy idegen kéz érint meg és felpattantam az ágyból, tök ijesztő volt. Na mind1.
2012. aug. 15. 21:01
 13/22 anonim ***** válasza:
tedd le a crack pipát és helyette a helyette gyakorolj írni :D
2012. aug. 16. 15:15
 14/22 anonim válasza:

Figyelj, már a helyesírásod miatt is nehéz téged komolyan venni, pláne hogy még hiszel a szellemekben is.

Amit tapasztaltál azt úgy hívjuk, hogy HUZAT.

2012. aug. 16. 15:48
 15/22 anonim ***** válasza:
úgy érezted valaki ál mlletted. tipikus emberi érzet,amikor megijedsz valamitől akkor persze h beképzeled h valaki van mögötted. mert az ősemberek azoknak mindig figyelnie kellett h nem támadja-e meg valami őket hátulról és féltek. ezt az érzést nem tudjuk évszázadok alatt kitörölni magunkból.
2012. aug. 17. 17:47
 16/22 Citylife válasza:
A szellemek döntik el,hogy mikor látod,és mikor nem...Am nem éri meg velük kötekedni,mert FÉNYÉVEKKEL ERŐSEBB AZ EMBERNÉL...30ember nincs olyan fejlett mint 1 szellem...NAGYON ELŐRE VAN FEJLŐDVE !! Am meg NEM LÉTEZNEK SZELLEMEK
2012. aug. 18. 09:41
 17/22 jamietowonder válasza:
Citylife... EMBER!!! most akkor döntsd már el, hogy mit mondasz.. léteznek-e vagy sem.. én hiszek bennük, sokszor hallok fura hangokat.. amióta az eszemet tudom félek a sötétben és mindentől megijedek. Szóval én megértem a fiatalamber/asszony problémáját. Nem kell mindig annyira nagyon realistának lenni, ha lehet így mondani. Attól mert valamit nem látsz, attól még van.. a levegőt sem látot. ERGO a paranormális jelenségeket nem lehet megmagyarázni és bebizonyítani sem, csak akkor fogsz hinni benne, ha a saját bőrödön tapasztalod! én már ezen túlestem egy párszor. Egyébként, lehet, hogy huzat volt, de semmi sem biztos. Azért kérdező, csak nyugodj meg! :)
2012. aug. 18. 16:15
 18/22 Citylife válasza:
Fura hangokat?Gondolkozz már...hány éves vagy 8-9?MAGYARÁZD MEG MAGADNAK!!biztos meg lehet magyarázni a hangit...miket hallasz?Fingásokat?esetleg a szomszédból nem jöhet?
2012. aug. 19. 15:07
 19/22 x) ***** válasza:
Attól hogy rá tudsz magyarázni valamit még nem biztos hogy nem szellemeket hallasz...
2012. aug. 19. 15:13
 20/22 Citylife válasza:
De ha megmagyarázod,akkor nyilvánvaló,hogy megvan a hang okozója :-)
2012. aug. 19. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!