Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mik is a fekete szemű emberek?

Mik is a fekete szemű emberek?

Figyelt kérdés
Szerintem az a leglogikusabb, hogy az emberek és egy másik faj közös szülöttei. Sok elrablásról lehetett hallani, olyanról is, amikor az emberbe ültettek valamit. Szerintem a fekete szemű emberek azok, amiket az idegenek az ember nőkbe ültettek. Elég logikus, nem?

2012. aug. 14. 11:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Brettsó válasza:

Feibert Katalin:

Sötétke vagy te ide a szemed se áll jól.

"A mester kézjegye, hogy nincsen kézjegye."

2012. aug. 15. 14:03
 22/27 anonim ***** válasza:
Semmi nem bizonyítja, hogy elrabolnak embereket.
2012. aug. 15. 14:03
 23/27 A kérdező kommentje:
Szerinted véletlen, hogy a világ több pontján, majdnem egyszerre ugyanazt vallották az áldozatok és a szemtanúk? Véletlenek nincsenek, ilyen nagyok pedig végképp nem.
2012. aug. 15. 14:08
 24/27 anonim ***** válasza:
48%
Lehetett akár egy szekta is, akik félelmet akartak kelteni és megbeszéléses alapon egyszerre vallották ezt.(vagy szcientológusok és térítés céljából ilyen propagandát alakítottak ki)
2012. aug. 15. 14:13
 25/27 fairi1 ***** válasza:

"akkor minek csinálnák?"

ember is csinál sok olyan aminek nincs értelme, sex egy szamárral vagy kecskével, vagy két férfi közt, vagy nő.

Másik logikai buktató:

miért hagynák itt a földön veszélyben. Gyerekedet ott hagynád a barbárok földjére?

2012. aug. 15. 14:53
 26/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, erre két lehetőséget látok. Vagy sosem olyanra sikerül, mint szeretnék és ezért hagyják itt őket, vagy ez egy nagyobb terv része, de mint írtam, sajnos keveset tudok a szürkékről.
2012. aug. 15. 15:25
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kizárt, hogy léteznek; ha valódiak, akkor ez szerintem valami genetikai mutáció, vagy rendellenesség, amit még nem diagnosztizálnak. Erre 150 év múlva, hogy így vélekedtünk róluk, úgy fognak emlékezni, mint mi most a '60-as évekbeli agycsonkolásra.
2013. márc. 19. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!