Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mik is a fekete szemű emberek?

Mik is a fekete szemű emberek?

Figyelt kérdés
Szerintem az a leglogikusabb, hogy az emberek és egy másik faj közös szülöttei. Sok elrablásról lehetett hallani, olyanról is, amikor az emberbe ültettek valamit. Szerintem a fekete szemű emberek azok, amiket az idegenek az ember nőkbe ültettek. Elég logikus, nem?

2012. aug. 14. 11:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
12:52-es vok. Bocs, az én válaszom miért is lett leszavazva? Értelmes magyarázatot adtam mik a fekete szeműek
2012. aug. 14. 14:00
 12/27 anonim ***** válasza:
Vagyis miért lettem lepontozva???
2012. aug. 14. 14:00
 13/27 A kérdező kommentje:
Nem értettem veled egyet, de nem is pontoztalak le.
2012. aug. 14. 14:03
 14/27 anonim ***** válasza:
73%

Én nem engedném az ezotéria topikban a lepontozást.

Enyhén szólva unfair, ha mondjuk azt írom, hogy szerintem nem léteznek vámpírok, máris 0%...

2012. aug. 14. 15:09
 15/27 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem, hogy léteznek. Mert, ha léteznének, nem csak az USA-ban tűntek volna fel, hanem más országokban - például Romániában - Erdélyben.

Azok az alakok, akik "látták" őket, valószínűleg megijedtek a saját árnyékuktól, de sokkal könnyebb azt mondani, hogy valami fekete szeműek ették meg őket, mind az, hogy gyávák.

2012. aug. 14. 16:13
 16/27 anonim ***** válasza:
Na tisztázzunk valamit kedves válaszolók! A kérdező nem a szimplán fekete szemű emberekre gondolt, hanem azokra akiknek a szemük fehérje nem fehér mint nekünk, hanem az is fekete. Én még nem láttam ilyet, de rengeteget lehet hallani olyanokról akik ÁLLÍTÓLAG láttak ilyen szemű gyerekeket. Én logikusnak tartom Katalin gondolatmenetét.... feltéve ha tényleg léteznek teljesen fekete szemgolyójú emberek.
2012. aug. 14. 19:05
 17/27 A kérdező kommentje:

Igen, olyanra gondoltam, mint amit Child of Gaia leírt, csak azt hittem, hogy az elterjedtségük miatt mindenki tudni fogja, hogy mire gondolok. Itt egy kép (ez nem egy igazi fekete szemű, csak szemlélteti, hogy hogy néznek ki. [link]

Itt pedig egy szürkéről. [link]

2012. aug. 14. 20:07
 18/27 anonim ***** válasza:

Ja hogy ilyen.

Ilyenek az X-aktákban voltak és tényleg földönkívüliek voltak a film szerint.

Valami földönkívüli olaj fertőzte meg őket, elfeketedett a szemük és utána eltűnt az arcuk.

2012. aug. 15. 06:49
 19/27 fairi1 ***** válasza:
70%

Teljesen logikus!

kutya és farkas közös gyermeke a farkaskutya

ló és szamáré az öszvér

ember és ET-k gyermeke a fekete szemű emberek

ló és darázs közös gyermekét meg lódarázsnak hívják

Világos mint a vakablak!

Katalin míg ilyen forradalmi logikai játékba kezdesz, csak az a kérdés van-e bármiféle genetikai kompatibilitás emberek és egy messze galaxisba kialakult faj közt. OK??

2012. aug. 15. 13:50
 20/27 A kérdező kommentje:
A szürkék fajáról tudok a legkevesebbet, de ha nem lenne genetikai kompatibilitás közöttük és az emberek között, akkor nem rabolnának el annyi nőt megtermékenyítés céljából. Mint láthatod, hatalmas koponyájuk van, így az agyuk sem lehet kicsi és ha nem lenne eredménye a megtermékenyítésnek, akkor minek csinálnák?
2012. aug. 15. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!