Mik is a fekete szemű emberek?
A kérdésben benne van a válasz, vagyis emberek.
Attól, hogy fekete a szemük nem kevésbé emberek.
Szádra merted venni a "logika" szót? Mi ez a pusztító alpáriság?
:D
Csak Isten tudja mi az igazság.
Lehet csak városi legenda az egész,de akkor van nagy pofára esés,ha nem az.
Minden esetre nekem gyanús,hogy csak az amcsiktól hallani ilyen fekete szemű,eleinte udvarias,aztán agressziv gyerekekről(Merthogy a szóbeszédek gyerekeket emlitenek).
Majd ha meghalok megkérdezem Jézust mi a helyzet ezekkel a fekete szemű lényekkel,meg úgy általában az ufókkal.Igaz,nem tudom majd elmondani az élőknek,de én legalább tudni fogom az igazat :DD
Ja és aki kötekszik velem a válaszom miatt,azokkal nem kezdek el vitázni.Minek?Gyökerekkel nem érdemes.
Itt egy videó, ahol lefilmeztek egy szürkét: http://www.youtube.com/watch?v=loDZCpN-YQI&feature=related
Ha megnézitek neki is ugyan olyan fekete szeme van, innen gondolom, hogy a fekete szemű emberek tőlük származnak, ez szerintem a leglogikusabb magyarázat. Az sem kizárt, hogy démonok, de én inkább ebben hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!