Szóval tudom, hogy sokat beszéltek itt már ezen az oldalon erről, de mi van, ha a filmek mégis közel állnak az igazsághoz, mint pl Interjú a Vámpírral. Szóval ne egy tipikus vámpírt képzeljünk el, hanem olyat, aki tökéletesen beilleszkedett az emberek közé és éjszaka megy portyázni, de normális öltözékben, meg minden. Lehetséges ez? Csak lehet nem tudunk erről és közben mégis vannak.
# 9/20es válaszoló! mi nem szörnyetegek vagyunk!! ti vagytok azok!!én beilleszkedtem az emberek közé suliba járok meg minden és kb 7 ember tudja hogy vámpír vagyok!és a jegyeim sem rosszak! de persze ehhez minden este kell vért szereznem!sokat nem tudtok ti halandók!és 1000 év múlva se sokkal fogtok többet tudni!
2012. aug. 15. 13:04
22/30 anonim válasza:
Az is érdekes, hogy miért minden vámpír egy suliba járó kislány. Áhh, biztos csak véletlen....
2012. aug. 15. 13:11
23/30 fairi1 válasza:
Előttem levő, egyetértek veled.
érdekes módon minden vámpír tizenéves lány vagy fiú értelmi és logikai szintjét éri el.
ezt nevezik vágy-vezérelt gondolkodásnak, annyira vágyik a vámpírok után hogy végül el is hiszi hogy vannak, sőt néhány tovább megy, neten annak adja ki magát.
annyi biztos önjelölt vámpírok léteznek, a valódiak meg a mesékben élnek.
2012. aug. 15. 13:39
24/30 anonim válasza:
Léteznek vámpírok - csak nem úgy, ahogyan azt te gondolod. Napjainkban a fárasztó, szó szerint az ember energiáit elszívó embereket nevezik vámpírnak.
2012. aug. 15. 16:37
25/30 nina34 válasza:
Hogy Ti mennyi hülyeséget össze tudtok hordani...
2012. aug. 15. 18:45
26/30 anonim válasza:
Ezaz imádom amikor leszavaztok. Jöhet még gyerünk :D
Kedves biológuskám láss is ne csak nézz mint a birkák akkor meg fogod érteni..
2012. aug. 18. 22:37
27/30 fairi1 válasza:
Ne mellé beszélj, hanem a tényeket mondd! ha léteznek...
2012. aug. 19. 22:19
28/30 anonim válasza:
Ha belegondolunk azért nem is annyira kizárt, hogy léteznek, persze semmi nem támasztja alá, létüket és én sem hiszek bennük. Viszont elképzelhető hogy egy emberi mutáció okaként az ember természetes táplálékigénye megváltozik és feltehetően sült hús helyett nyers húsra, esetleg vérre vágyik, természetétől fogva. Persze az sem kizárt hogy egy bizonyos szituáció miatt fogyasztja el a vért, ugyanis a vér nagyon tápláló. És ha a kanibálok létezése alátámasztott tény, miért ne létezhetnének ilyen biológiai mutációval rendelkező emberek, vagyis vámpírok? Tehát tudományosan ez is alátámasztható. Más kérdés azonban a buta középkori emberek által terjesztett vámpírhistóriák valóssága és az ehhez kapcsolódó babonák.
2012. szept. 4. 14:07
29/30 fairi1 válasza:
28-as
Létezik olyan pszichológiai probléma ami miatt azt érti neki szüksége van a vérre. Ám egy ember csak vérrel képtelen életbe maradni, lehet tápláló, de messze nem eléggé, vér fele víz, magas vas és porfirintartalommal, de más nyomelemek nem optimálisak. Van olyan emlős ami kizárólag véren él, vámpírdenevér, de van egy óriási problémája ha 2 napig nem tud táplálékot szerezni meghal( és testtömegének megközelítő mennyiségű vért iszik, közben vizet eltávolítja rögvest, különleges veseműködés), ok egyszerű vérben annyi tápanyag nincs ami elég lenne egy zsírréteg kiépítéséhez. Emlősök esetén ez nagy baj, mi rengeteg energiát pazarolunk el testhőmérséklet fenntartásához.
Ezer sebből vérzik, kb amcsi filmes bulvártudománnyal támasztható alá, ami valóságot talán nyomokban tartalmaz. Nincsen ilyen mutáció, ide radikálisabb átalakulás kell.
2012. szept. 5. 11:09
30/30 FöldreSzálltAngyal válasza:
Ahhoz,hogy táplálkozzanak, nem kell megölni az embert. Nyilván ezért nincs sok ,,érdekes" haláleset sehol..:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!