Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vámpírok léteznek napjainkban?...

Vámpírok léteznek napjainkban? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval tudom, hogy sokat beszéltek itt már ezen az oldalon erről, de mi van, ha a filmek mégis közel állnak az igazsághoz, mint pl Interjú a Vámpírral. Szóval ne egy tipikus vámpírt képzeljünk el, hanem olyat, aki tökéletesen beilleszkedett az emberek közé és éjszaka megy portyázni, de normális öltözékben, meg minden. Lehetséges ez? Csak lehet nem tudunk erről és közben mégis vannak.

2012. aug. 12. 19:37
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
LOL, vérfarkas vagy, persze, én meg Drakula :D és csak azért tettem fel a kérdést, hogy lecsekkoljam az ip-d és kiszívjam a véredet :D, modern Drakula vagyok :D. Ezek a reptoid izék meg akármik marhaságok :D.
2012. aug. 14. 00:43
 12/30 anonim ***** válasza:

milyen igaz:

"a tudatlanságban és félelemben tartott ember,jól irányítható."

2012. aug. 14. 02:47
 13/30 chrishu ***** válasza:
Reptoid marhaság? Sokkal nagyobb a valószínűsége egy reptoid inváziónak mint a vámpíroknak. Igaz én egyikben sem hiszek de a reptoidnak egy kis valóságalapja is van
2012. aug. 14. 07:43
 14/30 anonim ***** válasza:
75%

Lehet lepontozni de a vámpírok léteznek.

Nem véletlen nincs bizonyítékunk 100x okosabbak nálunk ,csak az ember nem akarja elfogadni ,hogy áll fölöttünk egy sokkal erősebb faj.

Lebuknának? Ebbe is bele lehet gondolni.. Szépen meg tudják ők oldani gyilkolás nélkül, vérlopás nélkül is az ivást.

Ha nem hisztek, olvassatok utána..

annyi állítólagos bizonyíték van ,csak össze kéne őket rakosgatni és máris értelmet nyernek.

NEM A BETEGSÉGRŐL BESZÉLEK! Azok betegek a vámpírok pedig több ezer /több száz éves művelt , bölcs teremtmények, akik egyetlen rossz "tulajdonsága " ,hogy vérrel kell táplálkozniuk a fennmaradáshoz.

Az ember sokkal több rossz dolgot tesz és tett mint a vámpírok.

Jaajj ti.. azt hiszitek mi vagyunk egyedül? Hát mi nem egy csoda vagyunk? Az emberi agy működése.. stbstb.. csak gondoljatok bele..

Annyi minden van amiről nem tudunk és nem is fogunk , mert elhallgatják előlünk..

Egyébként van biológiailag igazolt magyarázat a létezésükre.. csak azt nagyon kevesen tudják. Nem véletlenül.

Privátban írhat aki tud valamit:)

2012. aug. 14. 16:19
 15/30 anonim ***** válasza:

"a vámpírok pedig több ezer /több száz éves művelt , bölcs teremtmények, akik egyetlen rossz "tulajdonsága " ,hogy vérrel kell táplálkozniuk a fennmaradáshoz. "

Ezt én egy kicsit máshogy tudom: a vámpírok pedig több ezer /több száz éves teremtmények, akik rengeteg rossz "tulajdonsága " van, például hogy vérrel kell táplálkozniuk a fennmaradáshoz, nem mehetnek a napfényre, embereket ölnek, élőholtak, ijesztőek, gonoszak.

2012. aug. 14. 16:33
 16/30 anonim ***** válasza:

Ha annyit gyilkolnának ,akkor már rég lebuktak volna.

A napon nem égnek el.. ez csak mítosz..

Köztünk járnak .. te nem fogod tudni megállapítani róla ,hogy vámpír-e..

2012. aug. 14. 17:11
 17/30 anonim ***** válasza:
De te megfogod, mivel vámpírológus vagy meg démonvadász.
2012. aug. 14. 17:46
 18/30 fairi1 ***** válasza:

14/17

"Egyébként van biológiailag igazolt magyarázat a létezésükre.. csak azt nagyon kevesen tudják"

Most kapok agyrákot, nem létezik korrekt biológiai magyarázat, pontosítva biológiai képtelenség a vámpírok léte.

Mint végzett biológus nagyon, de nagyon kíváncsi vok erre a magyarázatra!

"annyi állítólagos bizonyíték van ,csak össze kéne őket rakosgatni és máris értelmet nyernek. "

erre aztán végképp kíváncsi vok, sok ellentmondásos legenda van, legtöbbet ismerem.régi leírások sírból felkelő ember vérére szomjazó szörnyekről szólnak, akiknek az IQ-ja bőven 60 alatt vannak, mert mindig visszatérnek a sírba, hogy a felmérgesült falusiak megkarózhassák őket! Intelligens, kifinomult vámpír a 19.század romantikus írás terméke!

"Hát mi nem egy csoda vagyunk?"

attól hogy az élet maga a csoda, nem lesz a vámpír valóságosabb. Létezik vérrel táplálkozó emlős, de nincs semmi csodaképessége sőt sokkal sebezhetőbb mint nem a vérrel táplálkozó rokonai.

rengeteg vért evő állat van, sőt vérben élő férgek is léteznek, de nincs semmi csodálatos képességük.

"Szépen meg tudják ők oldani gyilkolás nélkül, vérlopás nélkül is az ivást. Ha nem hisztek, olvassatok utána.."

és az önkéntes donorok mind hallgatnának, ha sok ember tud róluk, sok ember beszélhet, és eddig sok részletesen leírt mesét nem hallottam.

Emberek nem tűrik a másságot és különcséget, az emberekre való vadászat és vérük után való sóvárgás elég feltűnő.

2012. aug. 15. 00:38
 19/30 nina34 ***** válasza:
48%

Huh,már annyi ilyen értesítőm jött,hogy kénytelen vagyok most az egyszer válaszolni. :)

Vámpírok léteznek,sőt félvámpírok is. ;) Nyugodjatok bele.Akit érdekel egy kis Információ,amit vélhetőleg mesének fog tartani,az írjon, élő és holt egyaránt ;)

2012. aug. 15. 09:01
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem különös, hogy milyen sok vámpír van a gyakorin. Kb minden vámpíros kérdésnél megjelenik 1, pedig ha léteznének, akkor titkolniuk kellene a létezésüket. Na mindegy...
2012. aug. 15. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!