11/27 A kérdező kommentje:
pl ember és akkor farkas alakot tud ölteni..
2012. aug. 2. 16:27
12/27 anonim válasza:
miert akarsz hinni benne,h.ilyesmi letezhet??
13/27 anonim válasza:
Ott van az farkasgyerek az alkonyatból......Szerintem olyanra gondolsz,de ez akkora hülyeség....Ennyi erővel én vagyok a Brit királynő :D
14/27 anonim válasza:
Nem léteznek. A tvájlájtból semmi sem létezik.
15/27 anonim válasza:
Én hiszek bennük :) Nemtudom, hogy ez a sok agyon iskolázott p*raszt ( elnézést a kifejezésért ) milyen alapán cáfolja meg az ilyen lények létezését :) Semmi bizonyíték nincsen arra, hogy nem léteznek, de arra sem, hogy léteznek.Hogyha léteznek ilyen lények valószínűleg titokban tartják és komoly szabályaik lehetnek.Aki nem hiszik bennük, az ne állítsa, hogy nem léteznek, ameddig nemtud felmutatni bizonyítékot ellenük.
16/27 anonim válasza:
Ez a leghülyébb érv, hogy "nincs bizonyíték, hogy létezik, de arra sincs, hogy nem". Ilyen alapon bármi létezhet, amit az ember kitalál... Ilyen szar érveléssel annyi eszed sem lehet mint a sok agyon iskolázott parasztnak.
17/27 anonim válasza:
Én alakváltó vagyok. Szoktam olyat, hogy reggel egy állólámpa vagyok, este pedig egy tányér leves. :| De szeretek bokor is lenni. Ha ideges vagyok akkor mindig tűzőgéppé változom. Ha telihold van, akkor pedig egy kiló zsemlévé....
18/27 anonim válasza:
#17-es, lehetséges, hogy annyi eszem van, de neked még annyi sem :/
19/27 anonim válasza:
Jajj de nagyon visszavágtál. Most elvonulok a szobám sarkába sírni...
20/27 Shai-Hulud válasza:
Ismerjük az élőlények testfelépítését, a sejtszerkezetüket, a biológiai működéseket, és ezek alapján biztonsággal állíthatjuk, hogy a minket körülvevő bioszférában ilyen lények nem léteznek. Ezzel a biológiai felépítéssel alakot váltani nem lehetséges.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!