Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Veletek történt már ilyen?...

Veletek történt már ilyen? Hogy lehet elűzni?

Figyelt kérdés

A válaszokat előre is köszönöm !

Tegnap történt velem hogy az autómra rá esett egy fa . Az autóval éppen úton voltam Szeged felé , alig indultam el az utakon láttam mi van , óriási fák kidölve szinte akadály pályának látszott . Az én autómra is rá esett egy fa . Belecsúsztam az árokba és akkor hirtelen Fehér fényt láttam majd az ágyamba találtam magam tisztán emlékezve mindenre . Gyorsan ki néztem az ablakon és láttam az autóm épségben van ez volt ma reggel 6 órakkor . Gondoltam csak álmodtam de akkor érkezett a hívás a rokonoktól hogy miért nem mentem el hozzájuk tegnap ha valami közbe jött miért nem szóltam . Levegőt sem tudtam venni . Túléltem a halált ? Semmi sérülésem nem volt se nekem se az autómnak . Ezután fél nyolc lehetett amikor a semmiből egy festmény kezdett kirajzolódni a falon . 8:11 -re egy teljesen élethű fal festmény volt a falamon . A Festmény egy rókát ábrázol ahogy kerget egy nyulat a mezőn , háttal áll nekik egy ember aki (férfi) aki jobb kezében az én levágott fejemet fogja . Hirtelen annyira megrémültem hogy beszaladtam a hálószobámba . Ott pedig már várt engem az az ember aki a képen is kivehető volt . Azt mondta már várt rám . Elmondása szerint ő egy Démon . Azért mentette meg az életemet tegnap és rendezett el úgy mindent mintha mi sem történt volna mert bennem fog megszületni az antikrisztus aki a világ urává fogja tenni a sátánt aki megfog fertőzni minden emberi lelket és ezáltal a sátán szolgájává tesz mindenkit. Nagyot néztem meg se mertem szólalni . Mondta biztosan van kérdésem persze hogy lett volna de úgy megvoltam rémülve szólni sem tudtam . Azt mondta maradjak a házamban egész nap ki ne mennyek senkinek aki be akar lépni a házba , megvárja még lenyugodjak azután pontosan 3 órakkor eljön és megválaszol minden kérdésemet . Mit kérdezzek tőle ? Nem akarom hogy bennem szülessen meg az antikrisztus . Hogy tudjam elűzni ezt a démont . HA kimegyek a házból mi fog történni szerintetek mert tegnap is megmentette az életemet az a démon akkor meg ha kimegyek csak nem öl meg vagy igen ? Kérlek mondjatok valami értelmeset .

UI : NEM DROGOZOK NEM ISZOK !

2012. júl. 30. 11:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%

De ilyeneket minek írnak.. ez az oldal tudtommal azért jött létre, hogy amit nem mertél megkérdezni, vagy nem tudsz valamit, azt feltehesd és tudjanak mások segíteni. istenem -.-

azt hittem már, mikor láttam hogy ilyen sokat írtál (kérdező) hogy valami komoly dolog de így áá....

2012. júl. 31. 18:19
 22/25 anonim ***** válasza:
Az ilyenek olvasása után várom már nagyon a pszichiátria gyakorlatot!
2012. aug. 3. 16:39
 23/25 anonim ***** válasza:
Elájultál a sokktól, és álmodtál egy furcsát...
2012. aug. 5. 12:24
 24/25 anonim ***** válasza:
Jesszus, erre a világra ráférne egy újjászületés
2012. aug. 5. 12:25
 25/25 anonim ***** válasza:
Érdekes kis történet,like hogy ezt kitaláltad és hülyítetted a népet :D
2012. aug. 6. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!