Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Veletek történt már ilyen?...

Veletek történt már ilyen? Hogy lehet elűzni?

Figyelt kérdés

A válaszokat előre is köszönöm !

Tegnap történt velem hogy az autómra rá esett egy fa . Az autóval éppen úton voltam Szeged felé , alig indultam el az utakon láttam mi van , óriási fák kidölve szinte akadály pályának látszott . Az én autómra is rá esett egy fa . Belecsúsztam az árokba és akkor hirtelen Fehér fényt láttam majd az ágyamba találtam magam tisztán emlékezve mindenre . Gyorsan ki néztem az ablakon és láttam az autóm épségben van ez volt ma reggel 6 órakkor . Gondoltam csak álmodtam de akkor érkezett a hívás a rokonoktól hogy miért nem mentem el hozzájuk tegnap ha valami közbe jött miért nem szóltam . Levegőt sem tudtam venni . Túléltem a halált ? Semmi sérülésem nem volt se nekem se az autómnak . Ezután fél nyolc lehetett amikor a semmiből egy festmény kezdett kirajzolódni a falon . 8:11 -re egy teljesen élethű fal festmény volt a falamon . A Festmény egy rókát ábrázol ahogy kerget egy nyulat a mezőn , háttal áll nekik egy ember aki (férfi) aki jobb kezében az én levágott fejemet fogja . Hirtelen annyira megrémültem hogy beszaladtam a hálószobámba . Ott pedig már várt engem az az ember aki a képen is kivehető volt . Azt mondta már várt rám . Elmondása szerint ő egy Démon . Azért mentette meg az életemet tegnap és rendezett el úgy mindent mintha mi sem történt volna mert bennem fog megszületni az antikrisztus aki a világ urává fogja tenni a sátánt aki megfog fertőzni minden emberi lelket és ezáltal a sátán szolgájává tesz mindenkit. Nagyot néztem meg se mertem szólalni . Mondta biztosan van kérdésem persze hogy lett volna de úgy megvoltam rémülve szólni sem tudtam . Azt mondta maradjak a házamban egész nap ki ne mennyek senkinek aki be akar lépni a házba , megvárja még lenyugodjak azután pontosan 3 órakkor eljön és megválaszol minden kérdésemet . Mit kérdezzek tőle ? Nem akarom hogy bennem szülessen meg az antikrisztus . Hogy tudjam elűzni ezt a démont . HA kimegyek a házból mi fog történni szerintetek mert tegnap is megmentette az életemet az a démon akkor meg ha kimegyek csak nem öl meg vagy igen ? Kérlek mondjatok valami értelmeset .

UI : NEM DROGOZOK NEM ISZOK !

2012. júl. 30. 11:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem irigylem anyádékat
2012. júl. 30. 14:03
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg hol laksz porrá égetlek mielőtt eljön az idő.
2012. júl. 30. 14:07
 13/25 anonim ***** válasza:
Leírhatnád, mit pakoltál össze, amivel Isten színe elé járulsz, ilyen sminkesblogokban vannak postok arról, mit vigyél városnézni, tengerhez, stb, de a Teremtővel találkozni?? Mi kell oda? Majd írd meg, ha visszajöttél! Azt is, hogy milyen volt az Isten által végrehajtott abortusz - akkor eszerint a keresztény vallásnak nincs ezzel gondja?
2012. júl. 30. 14:20
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
te vagy az, aki a postásos meg öregasszonyos sztorit írta? kicsit kevésbé hihetetlen és röhejes történeteket írjál, úgy még élvezetes is olvasni.
2012. júl. 30. 14:46
 15/25 anonim ***** válasza:
Hallod add má át istennek, hogy hozza vissza az alsógatyámat a szülei szobájából!
2012. júl. 30. 16:22
 16/25 A kérdező kommentje:

Itt vagyok Isten azt mondta skizofrén vagyok sem őt sem az angyalt nem láttam se a démont se a falfestményt csak oda képzeltem mindent a kérdés tehát már nem aktuális köszönöm az értelmes és a kevésbé értelmes válaszokat

( aki még nem jött rá kamu )

2012. júl. 30. 16:25
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem csapsz be !! Tudom, hogy nem kamu!
2012. júl. 30. 17:08
 18/25 anonim ***** válasza:
# 11: Behaltam, ott a pont! :D
2012. júl. 30. 17:19
 19/25 anonim ***** válasza:
máshol kamatoztasd az élénk fantáziád...
2012. júl. 30. 18:40
 20/25 anonim ***** válasza:
A szektás postásos sztori sokkal jobb volt, habár azt se hiszi el értelmes ember. Viszont ha azt akarod, hogy minden kamu kérdésnél ne jöjjünk rá, hogy ki vagy, akkor sürgősen tanulj meg tagoltan és helyesen írni, meg választékosabban fogalmazni.
2012. júl. 30. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!