Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ugye ez nem igaz? = D

Ugye ez nem igaz? = D

Figyelt kérdés

'gyújts egy gyertyát teljesen szélmentes helyen a szobádban,ülj le elé és figyeld a lángját.Ha teljesen egyenesen áll, akkor tiszta a terep.Ha körbe-körbe megy a láng,akkor sok lélek van a házban.Ha rezeg a láng,akkor gonosz lélek van a közelben.Ha a láng nagyon felnyúl akkor pedig jó.Ha a láng csak balra-jobbra mozog,akkor csak néhány lélek van veled.'

Én fürdőszobába gyertyával fürdök, és van mikor jobbra illetve balra megy a láng, meg van, hogy nagyon rezeg:D.! Mondjátok, hogy ez hülyeség:D!

:)Köszönöm:)!

2012. júl. 29. 22:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

Ez hülyeség:D!

Remélem segítettem.

2012. júl. 29. 22:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Háát, egy újabb unalmas válasz. A gyertya rezgései, és tánca, meg pattogása függ attól hogyan öntötték a gyertya anyagát(hibái), de a levegő tulajdonságaitól is, pára tartalom, hőmérséklet, por.
2012. júl. 29. 22:43
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
A kérdés: hülyesége-e? IGEN !
2012. júl. 29. 22:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
figyelj,ha rosz szellem lenne a házban akkor arról már tudnál. szerintem akkor már nem 1×akart volna ártani neked,esetleg megölni. ha meg ó szellem van a házban arra meg sz*rok XD ha nem bánt akkkor engem nem zavar XD
2012. júl. 30. 11:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)! Nem hiszek bennük:D De reméltem,nem néznek meztelenül az idegenek :DD
2012. júl. 30. 14:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó csaj vagy, ne végy rá mérget, hogy nem bámul pár reptoid :P
2012. júl. 31. 23:31
 7/11 A kérdező kommentje:
: D =/ ez elkeserítő:DNa neem,engem tuti nem néznek:D
2012. aug. 1. 09:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A gyertya lángja égés közben is meleg levegő feláramlást okoz. És a láng által elhasznált oxigén csökkenés miatt is szokott vibrálni. Meg sok egyéb fizikai oka van amiért nem mozdulatlan.

Úgyhogy aki ezt kitalálta az nagyon pihent agyú volt.

2012. aug. 4. 08:23
 9/11 A kérdező kommentje:
így van egyébként, na meg persze beletartozik az is, hogyha engedem a vízet, az is azért a levegőt is 'löködi', így olyankor a gyertya lángja is jobban 'vibrál'. : ) Köszönöm neked is, ment mindenkinek a zöld kéz:)!
2012. aug. 5. 11:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Ugyan ugyan a gyertya lángja nem mindig ugyan úgy lobog...Én sokszor gyujtok a szobámban,mert szeretem a gyartyákat :)
2012. aug. 6. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!