Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez mi ez? Ilyenkor mit kell...

Ez mi ez? Ilyenkor mit kell csinálni?

Figyelt kérdés

Nem hittem soha az ilyenekben de lehet hogy mégis létezik.

A 4 éves fiam állandóan valami bácsiról beszél aki folyton figyeli őt, ez általában este történik. A másik 2 éves és általában minden éjszaka felkel és sír. Szerintem minden kisgyerek fél valamitől, én is a szörnytől a szekrényben. Mondtuk nekik mindig, hogy ne féljenek mert nincs sehol semmi.

De egy ideje tényleg történnek fura dolgok. Tegnap este zuhanyoztam, utána megálltam a tükör előtt és 1 pillanatra én is láttam valami öreget de nem volt időm megnézni, csak a fehér hajat jegyeztem meg. Valamelyik nap elmentünk itthonról és tisztán emlékszem hogy a telefonomat az ágyon hagytam, mire hazaértünk az asztalon volt és én mentem ki utoljára a házból.

A feleségem mondta, hogy amikor egyedül van vagy a gyerekkel és a konyhában van, olyan mintha a nappaliban lenne valaki. Meg hogy altatta a gyereket és bekapcsolt a tévé. Meg a szokásos, hogy lerak valamit és máshol vagy máshogy találja meg. És azt mondta, hogy néha ő is úgy érzi, hogy valaki nézi minden mozdulatát.

Egyébként nem történik semmi csak a tárgyak mozgatása.

Ilyenkor mit lehet csinálni? Mert ehhez nem értek.

2012. júl. 15. 17:39
1 2 3
 21/25 Antimod ***** válasza:

"Ajánlom számodra a Discovery csatornát"

Én egyáltalán nem ajánlom a tv-t, mint forrást, mert sok szűrőn átmegy az információ, mire eljut a nagyközönséghez. A televízió a legmanipulatíbb tömegkommunikációs eszköz, amit csak ember kitalált. Nem ismerem a készítők szándékait, meggyőződését. A neten ezer vélemény között vonhatsz párhuzamot, ezeket a műsorokat pedig legfeljebb néhány stúdió készíti.

Egyébként én is láttam ilyet, semmire sem jók.

2012. júl. 27. 11:22
 22/25 anonim ***** válasza:
Marad a net ahol , minden féle jött ment alak nem fog meggyözni!Állitàsok èn is tudok föl tölteni a netre ,hogy èn vagyok Dr. Akárki ès a piramisok nem is piramisok , ha nem dimenzió váltó készülèk részei, es tutti lesz olyan marha aki ezt benyalja tölem! Itt vagyunk a problémánál , nem hajlandó egy mágus se bizonyitani tudàsàt kétséget ki záróan olyan módon hogy az megbizható módon eljusson az emberekhez!
2012. júl. 27. 12:56
 23/25 Antimod ***** válasza:

Nem egy esetből kell ítélni. Ha vannak viszont százszámra összecsengő esetek különböző emberektől, akiknek a stílusából lehet következtetni, hogy nem fantáziálgató tízévesekről és nem unatkozó háziasszonyokról van szó, akkor már másként viszonyulok hozzá. A lényeg, hogy a neten többnyire nincs bevétel, nincs hátsó szándék azért, hogy meggyőzzenek. De gondolj bele: ha egy tv-széria bebizonyítana egy állítást, mi szükség lenne a további műsorokra? Ki nézné meg? Mesterségesen fent kell tartani az érdeklődést, további kérdéseket kell felvetni, és azt sugallni, hogy a folytatásban benne lesz a válasz is.

Az ilyen műsorok tapasztalataim szerint semmit sem válaszolnak meg, de annál több kérdést fogalmaznak meg.

2012. júl. 27. 13:00
 24/25 anonim ***** válasza:
Tudod az tény , hogy a TV csatornák pénz központuak, de nem közvetlen rögtön bennük gondolkodni! De ebbe a kettö oldal sose fog egyetérteni! Pl.: híres ember elment egy ilyen Nagy tudasu emberhez, aki a gondolatàval gyertyàt olt!El oltotta oke! De a körülmènyek lehetövé tettèk a szemfèny vesztèst!Megoldas: Mennyen el egy bekameràzott laborba ott alsó gatyàba csinálja meg egy az utcàról egy altala nem ismert ember altal behozott gyertyán! Hajlandó rá? Nem! Akkor miröl beszélünk?
2012. júl. 27. 13:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Pedofilok Járkálnak a házatokba ! XD
2012. júl. 27. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!