Ez mi ez? Ilyenkor mit kell csinálni?
Nem hittem soha az ilyenekben de lehet hogy mégis létezik.
A 4 éves fiam állandóan valami bácsiról beszél aki folyton figyeli őt, ez általában este történik. A másik 2 éves és általában minden éjszaka felkel és sír. Szerintem minden kisgyerek fél valamitől, én is a szörnytől a szekrényben. Mondtuk nekik mindig, hogy ne féljenek mert nincs sehol semmi.
De egy ideje tényleg történnek fura dolgok. Tegnap este zuhanyoztam, utána megálltam a tükör előtt és 1 pillanatra én is láttam valami öreget de nem volt időm megnézni, csak a fehér hajat jegyeztem meg. Valamelyik nap elmentünk itthonról és tisztán emlékszem hogy a telefonomat az ágyon hagytam, mire hazaértünk az asztalon volt és én mentem ki utoljára a házból.
A feleségem mondta, hogy amikor egyedül van vagy a gyerekkel és a konyhában van, olyan mintha a nappaliban lenne valaki. Meg hogy altatta a gyereket és bekapcsolt a tévé. Meg a szokásos, hogy lerak valamit és máshol vagy máshogy találja meg. És azt mondta, hogy néha ő is úgy érzi, hogy valaki nézi minden mozdulatát.
Egyébként nem történik semmi csak a tárgyak mozgatása.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Mert ehhez nem értek.
"Ajánlom számodra a Discovery csatornát"
Én egyáltalán nem ajánlom a tv-t, mint forrást, mert sok szűrőn átmegy az információ, mire eljut a nagyközönséghez. A televízió a legmanipulatíbb tömegkommunikációs eszköz, amit csak ember kitalált. Nem ismerem a készítők szándékait, meggyőződését. A neten ezer vélemény között vonhatsz párhuzamot, ezeket a műsorokat pedig legfeljebb néhány stúdió készíti.
Egyébként én is láttam ilyet, semmire sem jók.
Nem egy esetből kell ítélni. Ha vannak viszont százszámra összecsengő esetek különböző emberektől, akiknek a stílusából lehet következtetni, hogy nem fantáziálgató tízévesekről és nem unatkozó háziasszonyokról van szó, akkor már másként viszonyulok hozzá. A lényeg, hogy a neten többnyire nincs bevétel, nincs hátsó szándék azért, hogy meggyőzzenek. De gondolj bele: ha egy tv-széria bebizonyítana egy állítást, mi szükség lenne a további műsorokra? Ki nézné meg? Mesterségesen fent kell tartani az érdeklődést, további kérdéseket kell felvetni, és azt sugallni, hogy a folytatásban benne lesz a válasz is.
Az ilyen műsorok tapasztalataim szerint semmit sem válaszolnak meg, de annál több kérdést fogalmaznak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!