Ez mi ez? Ilyenkor mit kell csinálni?
Nem hittem soha az ilyenekben de lehet hogy mégis létezik.
A 4 éves fiam állandóan valami bácsiról beszél aki folyton figyeli őt, ez általában este történik. A másik 2 éves és általában minden éjszaka felkel és sír. Szerintem minden kisgyerek fél valamitől, én is a szörnytől a szekrényben. Mondtuk nekik mindig, hogy ne féljenek mert nincs sehol semmi.
De egy ideje tényleg történnek fura dolgok. Tegnap este zuhanyoztam, utána megálltam a tükör előtt és 1 pillanatra én is láttam valami öreget de nem volt időm megnézni, csak a fehér hajat jegyeztem meg. Valamelyik nap elmentünk itthonról és tisztán emlékszem hogy a telefonomat az ágyon hagytam, mire hazaértünk az asztalon volt és én mentem ki utoljára a házból.
A feleségem mondta, hogy amikor egyedül van vagy a gyerekkel és a konyhában van, olyan mintha a nappaliban lenne valaki. Meg hogy altatta a gyereket és bekapcsolt a tévé. Meg a szokásos, hogy lerak valamit és máshol vagy máshogy találja meg. És azt mondta, hogy néha ő is úgy érzi, hogy valaki nézi minden mozdulatát.
Egyébként nem történik semmi csak a tárgyak mozgatása.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Mert ehhez nem értek.
"Mi csúnya gonosz szkeptikusok ,mindig racionális választ keresünk!"
Nem az a baj, hanem az, hogy amikor ilyet nem találtok, akkor hazugsággal vádoljátok meg az alanyt, aki átélt valamit. Tisztelet a kivételnek.
"Ezert jo az egészséges szkepticizmus ès folytonos bizonyittek követelès"
Csakhogy átestetek már rég a ló túloldalára. Ez nem egészséges szkepticizmus, ahogy nagyon sokan viselkednek itt a gyk-n is. Sokkal inkább úgy fogalmaznék, hogy homokba dugják a fejüket, hogy ilyen nem létezik, és ezt ismételgetve le is tudták maguk részéről a témát.
Nagyon sokszor sajnos a tudomány világ is ezt teszi: ha van valahol egy sikeres kísérlet, amit a materializmus alapelvein belül nem lehet magyarázni, a reakció általában nem az érdeklődés a téma iránt, a további kutatás iránti fogékonyság, hanem a merev elutasítás, hiteltelenítés, nevetség tárgyává tétel.
Ez nem csak mostanra igaz, számos tudós és feltaláló szembesült ezzel a maga korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!