Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez mi ez? Ilyenkor mit kell...

Ez mi ez? Ilyenkor mit kell csinálni?

Figyelt kérdés

Nem hittem soha az ilyenekben de lehet hogy mégis létezik.

A 4 éves fiam állandóan valami bácsiról beszél aki folyton figyeli őt, ez általában este történik. A másik 2 éves és általában minden éjszaka felkel és sír. Szerintem minden kisgyerek fél valamitől, én is a szörnytől a szekrényben. Mondtuk nekik mindig, hogy ne féljenek mert nincs sehol semmi.

De egy ideje tényleg történnek fura dolgok. Tegnap este zuhanyoztam, utána megálltam a tükör előtt és 1 pillanatra én is láttam valami öreget de nem volt időm megnézni, csak a fehér hajat jegyeztem meg. Valamelyik nap elmentünk itthonról és tisztán emlékszem hogy a telefonomat az ágyon hagytam, mire hazaértünk az asztalon volt és én mentem ki utoljára a házból.

A feleségem mondta, hogy amikor egyedül van vagy a gyerekkel és a konyhában van, olyan mintha a nappaliban lenne valaki. Meg hogy altatta a gyereket és bekapcsolt a tévé. Meg a szokásos, hogy lerak valamit és máshol vagy máshogy találja meg. És azt mondta, hogy néha ő is úgy érzi, hogy valaki nézi minden mozdulatát.

Egyébként nem történik semmi csak a tárgyak mozgatása.

Ilyenkor mit lehet csinálni? Mert ehhez nem értek.

2012. júl. 15. 17:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Az első nem mondott hülyeséget :) Aki meg azt írta, hogy nem kell egyből ezós jelentőséget tulajdonítani a dolognak annak üzenem, hogy reális szemszögből sem kell mindíg megközelíteni dolgokat :)
2012. júl. 18. 14:04
 12/25 anonim ***** válasza:
9: Egyébként az miért baj, ha nem lát többé ilyen ijesztő jelenségeket?
2012. júl. 18. 15:01
 13/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ideje lenne már beismerniük az embereknek, hogy a gyerekek nem képzelődnek és létező dolgokat látnak :)
2012. júl. 18. 20:37
 14/25 anonim ***** válasza:
Nyugi, most itt ülök egyedül egy kis helyiségben és úgy érzem van valaki mögöttem, de nincs itt senki, ez az ember alap félelme, belénk van kódolva, ez tréfál meg bennünket, nem tudom mikor építettétek a házatokat, de valószínűsítem pár éve csupán, lehet még nem laktátok be igazán és ezért a rossz érzések. A gyerekek kinövik, és előbb utóbb amikor már tényleg belaktátok a házat el fognak múlni ezek a dolgok. (egy szkeptikus)
2012. júl. 19. 00:10
 15/25 anonim ***** válasza:
34%
a 3. szem a gyerekeknél nyitva van. ez segít abban hogy érzékeljük az asztrál síkot, vagyik ahol ezek a lények is vannak. egyénfüggő hogy a 3. szem mikor csukódik be, hány éves kor körül.. van akinek be sem csukódik :)) itt ülök 14 éves fejjel nyitott 3. szemmel. :) látom a szellemeket, démonokat és minden egyebet és nem tehetek ellene de nem is szeretnék :) ha a gyerek azt mondja van ott valami mert látta, akkor van ott valami :) de ha az a 'bácsi' nem kelt rossz érzést van nem próbál ártani akkor nem kell aggódni. nemtudom miért került oda lehet hogy ahoz a területhez ragaszkodik valamiért lehet hogy azon a területen halt meg..
2012. júl. 24. 03:47
 16/25 anonim ***** válasza:
Igen !Mi csúnya gonosz szkeptikusok ,mindig racionális választ keresünk!Ez esetemben azt jelenti, hogy már bizonyitott dolgokkal próbálom magyarázni a törtènteket, ez nem hiszem , hogy baj lenne!Az ezosok meg mindenre valami misztikus , földöntuli magyarázatot keresnek!(tisztelet a kivételnek)! A véleményem ,hogy a kis srácot becsapja az agya szerintem!Én is màr hagytam szana szét dolgokat és azt hittem nem is oda raktam
2012. júl. 27. 05:56
 17/25 Antimod ***** válasza:

"Mi csúnya gonosz szkeptikusok ,mindig racionális választ keresünk!"

Nem az a baj, hanem az, hogy amikor ilyet nem találtok, akkor hazugsággal vádoljátok meg az alanyt, aki átélt valamit. Tisztelet a kivételnek.

2012. júl. 27. 08:28
 18/25 anonim ***** válasza:
Oké, èn ezt értem,de aki nem hazugsággal vádolja csak bizonyittèkot szeretne,arra altalàba az a válasz hogy ô látta és csak higgyem el neki!De ôszintén ha mindenkitôl benyalnék minden ilyen sztorit , már règ dilihàzba lennek! Ezert jo az egészséges szkepticizmus ès folytonos bizonyittek követelès, mert amit így is bizonyittanak az valóban létezik
2012. júl. 27. 09:32
 19/25 Antimod ***** válasza:

"Ezert jo az egészséges szkepticizmus ès folytonos bizonyittek követelès"

Csakhogy átestetek már rég a ló túloldalára. Ez nem egészséges szkepticizmus, ahogy nagyon sokan viselkednek itt a gyk-n is. Sokkal inkább úgy fogalmaznék, hogy homokba dugják a fejüket, hogy ilyen nem létezik, és ezt ismételgetve le is tudták maguk részéről a témát.

Nagyon sokszor sajnos a tudomány világ is ezt teszi: ha van valahol egy sikeres kísérlet, amit a materializmus alapelvein belül nem lehet magyarázni, a reakció általában nem az érdeklődés a téma iránt, a további kutatás iránti fogékonyság, hanem a merev elutasítás, hiteltelenítés, nevetség tárgyává tétel.

Ez nem csak mostanra igaz, számos tudós és feltaláló szembesült ezzel a maga korában.

2012. júl. 27. 09:50
 20/25 anonim ***** válasza:
Ajánlom számodra a Discovery csatornát sürün làtok rajta paranormalis dolgokkal foglalkozó müsort ès soha nem itélkeznek mind a kettö fél szóhoz jut , de engem sajnos még nem sikerült meggyözniük! Persze igaz vannak akik megse halgatják!
2012. júl. 27. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!