A szellemek tudnak üzenni számítógépen is? És ha igen, akkor hogyan?
Miért, ha azt írnám h én egy szellem vagyok, és most itt a gyakori-n üzenek neked, akkor azt is elhinnéd? Nem kell mindent elhinni amit itt írnak..:)
Tudod a legtöbb ezotériás kérdéshez, főleg a földönkívüliekkel kapcsolatosakhoz, az úgymond "okosságokat" általában debilek írják. Akiknek az a szórakozásuk, h másoknak egy csomó kamu dolgot írkálnak, és arra verik, ha azt a kérdező pl elhiszi.
Persze van pár olyan ember is, aki csak szimplán buta, és leírja válasznak azt, amivel őt is beetették előtte.
Legegyszerűbben úgy tudod kideríteni h ki kamuzik, h megkéred h mutasson neked bizonyítékot. Persze egyik sem tud, csak azt mondják h járj utána te magad, vagy h most épp nincs ideje, vagy belinkel neked egy olyan videót, amin látszik h meg van vágva, és a hang is utólag lett alárakva.
Én nem vagyok benne biztos...de ha szellem-üzenetnek lehet venni azt, hogy magától a laptopom felnyílik és visszacsukódik, akkor igen.
Ez tényleg megtörtén, nem csak baromkodom
Ja ha megtalálod a holtak webplapját.
Sok sikert.
Nem tudna, mivel a számgép elektromossága sokkal erősebb-- a lélek energetikailag kevesebb, mint egy ceruza elem feszültsége.
Ha valaki meghal, és távol van a szerettétől akkor szeretne elköszönni és oda zúg az illetőhöz-- de nem tesz mást mint megfogja a vállat vagy megsimogatja érintőn az arcot-- ennyi és elindul az Utolsó-útra a Fény felé.
Kedves mami!
Tessék visszamenni a tv elé és tovább okosodni!
Kezit csókolom mamikám!
Rosszul tetszik tudni, én nem vagyok rendőr. De ezt szerintem már tudja, hiszen már évek óta beszélget az időutazó szellemmel aki én vagyok az ezo tv-ben. A jövőből. És visszajött ide. Mert meghalt a jövőben és most a múltban van ami a jelen. De nem mondta ám meg, hogy én nem vagyok rendőr, csak hogy rendőr nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!