16 éves korom óta velem van, kihez forduljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. először is nem vagyok bolond és már gyerek sem túl vagyok 20-on, nem drogozok,nem iszok... sokáig nem beszéltem erről senkinek mert tartottam tőle hogy őrültnek néznek mint a sorstársaim 99%-át. de már lassan nem sokáig bírom ezt. a sztori 16 évesen kezdődött amikor bnőm bevezetett a szellemidézés rejtelmeibe.én meg mint kíváncsi "taknyos" belementem. akkor tapasztaltam életemben először érdekes dolgokat. és azóta is...valami "üldöz" de nem vmi jó szándékkal. 2x fordult elő, hogy este ébren voltam és mégse szóval ezt nehéz leírni de éreztem hogy vmi rossz közeledik aztán mintha kiakarta volna szívni belőlem a lelkemet. na igen ezen lehet röhögni de nekem nagyon nem vicces. utána rá pár hónappal ugyanez történt csak akkor vmi hangot is hallottam mintha vki lett volna mellettem és helyettem is mondta volna hogy "nem félek, nem félek!" mintha az őrangyalomnak köszönhetném az életem. van amikor álmomban is van egy sötét alak,akkor viszont egy fiú keze "ment meg" mindig:S sokszor amikor a fürdőben vagyok az ajtón kopognak...azt hiszem anyum. és kiordítok h ne türelmetlenkedjen de semmi válasz. amikor végeztem kimentem és ráförmedtem h ne szórakozzon ha ott van legalább szólaljon meg,de azt mondta hogy ő nem volt a fürdő közelében sem. más meg nincs a házban. és ez nem 1x fordult elő. a szobámban volt ehy hatalmas VASból készült virágtartó. tele szobanövényekkel, közepén egy nagyobb NEHÉZ pálmával. sokáig semmi baj nem volt vele, egyszer kimentem a szobámból és pár mp múlva arra lettem figyelmes hogy nagy csattanás a szobámból....visszamentem és a virágállvány fel volt dőlve, a növények szanaszéjjel....mintha vki teljes erőből felborította volna :S de semmi állat, semmi huzat se volt a szobámban :S és tényleg nagyon nehéz volt szóval ahhoz kellett egy nagyobb erő h egyáltalán megmozdítsa vki :S egy ismerősöm tud még ezekről ő azt mondta hogy hívjak papot de nem merek mert sztem előbb kerülnék sárga házba minthogy beszélhetnék vele :S hogy tudom kideríteni mi ez az egész,vagy ki "üldöz" és miért?2012. júl. 9. 23:50
31/35 anonim válasza:
alvásparalízised van, iszonyat élénk fantáziád, meg hiszékeny is vagy... ez a 3 együtt rád hozza a frászt... javaslom keress egy társat, szeretkezz sokat és ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel...
32/35 anonim válasza:
amugy te most azt akkarod tudni h h tudod elküldeni magadtol??
33/35 A kérdező kommentje:
hát mi mást.....biztos nem arra vagyok kíváncsi hogyan dirty dancingelhetnék vele ;) :)
2012. aug. 1. 11:34
34/35 anonim válasza:
hogy kell irni a szőlőt te gyerek
35/35 anonim válasza:
Alvásparalízis és teleknézis ennek a kettő dolognak nézz utána :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!