16 éves korom óta velem van, kihez forduljak?
Ha katolikus vagy, akkor katolikus szertartás szerint kell elküldeni a lelket.
Imádkozzál Istenhez és gyónjál meg. Erősítsd meg magad egy Szentségben. Bérmálkozzál vagy ami jön a fokozatban. Kérd Istent és a védőszentedet, hogy szabadítsanak meg a szellemtől és ajánl fel misét az Úrnak. Azaz egy misén kell résztvenned, amit neki ajánlasz. Ha a pap végez házszentelést az is jó és nem következik belőle pszicjológus.
Ha katolikus van akk mi a kérdés?
Ha hiszel Istenben akk tökmindegy milyen szellem/démon/ördög/pedobearszellemmonster (mindenki nevezze ahogy akarja) van a közledben amíg hited van nem árthat neked. Menj el a templomba ahova jársz vagy jártál, gyónj meg, vegyél egy szentelt rózsafüzért és tartsd a kezed ügyében. Nem érhet hozzád semmi amíg van hited :) A lelked miatt ne aggódj, az a tiéd, az vagy Te magad. Nem tudják elvenni tőled.
Régen én is úgy éreztem hogy fura dolgok vannak körülöttem, hallottam hogy a nevemen szólítanak amikor senki sem volt körülöttem. Ilyesmik. Tényleg ijesztő és akárki akármit mond az ember valósnak éli meg az ilyesmit. De ha van hited, még csak egy kicsi is az elég. Nem érhet hozzád senki ha nem hagyod...
Remélem megoldódik a problémád. Szurkolok neked...
Utolsó!
Ez azért nem jó, mert mit is tanít a kereszténység minden ága? - Ne csinálj semmit, fogadd el a sorsod, majd Isten... majd a túlvilágon jó lesz...
NEM ha valamit tenni akarsz, akkor tedd meg magad ne várd, hogy majd valaki megcsinálja.
Mellesleg ha Isten szereti az embereket akkor ezek az adatok honnan születtek?:
1400-1700 : a katolikus inkvizíció tárgyalás nélkül 3millió embert kínoz halálra, 5 milliót élve eléget, és közel 6 milliót zár börtönbe Európában.
Ezalatt a keleten folytatott vallásháború (a béke és szeretet jegyében) kb 20 millió áldozatot követel.
hozzátenném, hogy ekkor a világ TELJES LAKOSSÁGA 400 millió körül van.
#15, a korabeli feljegyzések 2 nagy inkvizícióról számolnak be. A Spanyol volt a legnagyobb és ennek működése során 125ezer pert indítottak amelynek 1.8%-ában jegyeztek fel halálos ítéletet. Mindezt 1231 és 1700 között. Az általad írt számod nagyon durván túloznak.
A keresztes háborúkkal is nagyon könnyű példálozni. Csak azzal nem számolsz, hogy ezekben az időkben az európai lakosság majdnem egész keresztény volt. A háborúk célja egyértelműen a területszerzés volt. Az egyszerű ember viszont vonakodik csatába menni mindaddig amíg azt nem mondják neki, hogy a háború egy felsőbb célt szolgál. Ezért lett keresztes háború a keresztes háború. Azért mert valakinek a nevében teszel valamit az nem azt jelenti hogy annak akaratára cselekszel.
Amit akkor ideológiai háború volt az most politikai, ennyit változott a világ. Aki háborúzni akar az csak indokot keres amivel embereket tud maga mögé állítani.
Persze, meggyőzni nem tudlak ezzel és nem is akarlak, olvass sokat és ne csak elfogult írásokat. Minden érmének két oldala van.
Elnézést a kérdezőtől az offért. #14 voltam.
Teljes mértékben elhiszem amit írsz. Nemhiába tiltják a szellemidézést ördögűzést, stb.
Amit tanácsolni tudok, bár badarságnak tűnhet de segít.
Nem számít, hogy vallásos vagy-e vagy sem.
Csak Jézus tud neked segíteni.
Reggel este imátkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!