Sziasztok. először is nem vagyok bolond és már gyerek sem túl vagyok 20-on, nem drogozok,nem iszok... sokáig nem beszéltem erről senkinek mert tartottam tőle hogy őrültnek néznek mint a sorstársaim 99%-át. de már lassan nem sokáig bírom ezt. a sztori 16 évesen kezdődött amikor bnőm bevezetett a szellemidézés rejtelmeibe.én meg mint kíváncsi "taknyos" belementem. akkor tapasztaltam életemben először érdekes dolgokat. és azóta is...valami "üldöz" de nem vmi jó szándékkal. 2x fordult elő, hogy este ébren voltam és mégse szóval ezt nehéz leírni de éreztem hogy vmi rossz közeledik aztán mintha kiakarta volna szívni belőlem a lelkemet. na igen ezen lehet röhögni de nekem nagyon nem vicces. utána rá pár hónappal ugyanez történt csak akkor vmi hangot is hallottam mintha vki lett volna mellettem és helyettem is mondta volna hogy "nem félek, nem félek!" mintha az őrangyalomnak köszönhetném az életem. van amikor álmomban is van egy sötét alak,akkor viszont egy fiú keze "ment meg" mindig:S sokszor amikor a fürdőben vagyok az ajtón kopognak...azt hiszem anyum. és kiordítok h ne türelmetlenkedjen de semmi válasz. amikor végeztem kimentem és ráförmedtem h ne szórakozzon ha ott van legalább szólaljon meg,de azt mondta hogy ő nem volt a fürdő közelében sem. más meg nincs a házban. és ez nem 1x fordult elő. a szobámban volt ehy hatalmas VASból készült virágtartó. tele szobanövényekkel, közepén egy nagyobb NEHÉZ pálmával. sokáig semmi baj nem volt vele, egyszer kimentem a szobámból és pár mp múlva arra lettem figyelmes hogy nagy csattanás a szobámból....visszamentem és a virágállvány fel volt dőlve, a növények szanaszéjjel....mintha vki teljes erőből felborította volna :S de semmi állat, semmi huzat se volt a szobámban :S és tényleg nagyon nehéz volt szóval ahhoz kellett egy nagyobb erő h egyáltalán megmozdítsa vki :S egy ismerősöm tud még ezekről ő azt mondta hogy hívjak papot de nem merek mert sztem előbb kerülnék sárga házba minthogy beszélhetnék vele :S hogy tudom kideríteni mi ez az egész,vagy ki "üldöz" és miért?
tehát objektíven nézve valami nem evilági üldöz. Nem tudod mi. Mindegy hogy angyal vagy démon, az biztos hogy ha távozásra szólítod fel, az talán segít. Az ismerősöd jelenléte ha segít, esetleg prbbálj meg pár hétig együtt lakni vele
2012. júl. 10. 22:55
22/35 MLaci$ válasza:
Kérdd meg a szellemet hogy távozzon.
Így:"szellem bácsi,kérem mennyen el."
2012. júl. 11. 10:30
23/35 anonim válasza:
A kereszténység tényleg több áldozatot követelt, mint a holocaust és a kommunista népírtás összesen.
Mégis honnan vették a bátorságot, hogy megöljék a táltosainkat, és az írmagvát is kiírtsák a mi igazi vallásunknak?
Ha belemerülsz, rájössz, hogy az egész bibliát összelopkodták és átírták más vallásokból
Szerintem is a legjobb, ha a saját erőddel próbálod meg elűzni.
Képes vagy rá ,mindenki képes rá.
2012. júl. 11. 10:46
24/35 anonim válasza:
El kell küldeni a szellemet : Na, húzz a pi*csába ba*zd meg !.
2012. júl. 11. 10:50
25/35 A kérdező kommentje:
Napkirálynak: 3 hétig volt itt és addig tényleg semmi nem volt. csak kib**szott nagy haragot éreztem sokszor iránta, gondolom nem önszántamból. nem én haragudtam rá hanem ez a vmi. 3 hét elteltével hazament, és már dühös se voltam, de minden ugyanúgy folytatódott tovább. ismerősöm is ilyen ezoterikus már írtam hogy kipróbált mindenféle szelleműzést,próbált kapcsolatot létesíteni vele amire csak annyi válasz jött h engem megakar ölni. az előterünkben van egy nagy tükör rajta vázák benne művirágok. miután ismerősöm a 3hetes "nyaralásból" hazament másnap reggel a vázák fel voltak borulva a tükör előtt és elég volt rájuk nézni látni lehetett h háromszöget alkotnak. amit még nem mondtam el hogy lehet-e köze ahhoz hogy 6 ujjal születtem....azt mondják az ilyenek táltosok....akkor 1x 16évesen először és egy időre utoljára idéztem szellemet vagyis nem én én csak figyeltem a sátorban. utána viszont mintha egy jó nagyot vki belerúgott volna a sátor oldalába pont ahol én ültem de az oldalamhoz. kinéztünk és senki nem volt a közelben....aznap este ott aludtam bnőmnél és együtt tapasztaltuk ugyanazt...nem halucináltunk. és az a vmi gondolom eljött velem és azóta egyfolytában "kínoz"
2012. júl. 11. 12:21
26/35 anonim válasza:
Mit vártál a szellemidézéstől?
2012. júl. 11. 14:20
27/35 anonim válasza:
Inkább pszichológust keress fel.
Az alvásparalízis bárkivel előfordulhat.
A virág is felborulhat, ahogy nő, vagy hozzáértél előtte megváltozik az egyensúlyi helyzete, és puff, egyszer csak felborul.
A többi meg a felfokozott, erre kiélezett tudatállapotodnak köszönhető.
Nyugodj meg, senki nem üldöz, csak saját magadat lovalod bele ebbe a szellemesdibe.
2012. júl. 11. 14:26
28/35 Napkiraly válasza:
hátöö, hozzád kötődik, tehát elköltöznöd sem érdemes,sajnos vagy segítséget kérsz, vagy magad megküzdesz vele
2012. júl. 11. 18:43
29/35 anonim válasza:
Hát először is meg kéne nyugodnod mert ha ez valami ártó lélek, akkor ezt Te táplálod a félelmeddel. Az ilyenek ebből táplálkoznak, a félelemből. Relaxálj, pihenj, hallgass zenét, főleg ha egyedül vagy a szobádba, vagy a házba. Ez az egyik dolog amit tehetsz, hogyha tényleg üldöz valami. A másik, hogy szakembert kell hívnod. Papot, vagy egyéb embert aki ilyenekkel foglalkozik, de vigyázz, jó részük csaló! Remélem segítettem!
2012. júl. 11. 19:27
30/35 anonim válasza:
Egyébként olvastam valamelyik válaszoló azt írta beképzeled, belelovalod magad. Igen, vele is részben egyetértek. Ha kipróbálod amit írtam, és elmúlik minden furcsa dolog, megnyugodhatsz, tényleg csak képzelted, és semmi gond nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!