Szerintetek mi az oka annak, hogy szerte a világban
bukkannak fel mára már kihalt állatok? Tényleg
létezhetnek átjárók különböző idősíkok közt?
Esetleg ez történt sok emberrel is?
Figyelt kérdés
Talán megoldás az UFO jelenségekre is?
Kihalt/ vagy nem a helyhez illő nagymacskák randalíroznak mindenhol.
Vannak Afrika közelében olyan apro szigetek ahol állítólag rengeteg ismeretlen állat és növényfaj élhet.
2012. júl. 11. 10:44
22/28 anonim válasza:
Én egyszer átmentem egy dimenziókapun. Rá is esett rám egy repülőturbina. Szóval ilyenekkel vigyázni!
2012. júl. 12. 14:53
23/28 anonim válasza:
Kérdező, az ilyen idiótákkal ne foglalkozz, én komolyan veszem. Én is láttam már őslényeket, sőt észleltem is elektromágneses anomáliát (rádió interferencia által) ami létrehozhatott egy féreglyukat. Ilyenek egyre gyakrabban történnek szerte a világon, lehet, hogy decemberben pont a koronakidobódás fog rengeteg ilyet létrehozni, és emiatt pusztul ki az emberiség. De ez csak egy elmélet.
2012. júl. 13. 12:35
24/28 anonim válasza:
nekem van még egy elméletem, az is lehet, hogy titkos kutatóbázisokon régi állatok csontjaiból klónozzák ezeket akihalt állatokat. és lehet valahogy megszöknek ezek a kutatóállomásról!
2012. júl. 13. 12:47
25/28 anonim válasza:
Tele van az ország olyan emberekkel, akik illegálisan tartanak egzotikus állatokat. Csak simán elszöknek, és nyilván nem fog a gazdája jelentkezni, hogy helló, az én tigrisem az, illegálisan tartom a pincében. Vannak mutálódó, beteg egyedek, illetve simán lehet, hogy egy fajról azt hiszik, hogy kihalt, de mégsem, és amíg nem zargatták felszaporodott.
2012. júl. 14. 11:30
26/28 anonim válasza:
Paraguaiban állítólag lelőttek egy igazi kardfogú tigrist. A tudományos vizsgálat is azt mutatta, hogy az állat valóban egy Smilodon. 30 centis fogai voltak.
Utolsó előtti válaszoló:
Sajnos kövületekből nem lehet ép DNS-t kiválasztani. Pedig én is örülnék neki. :P
2012. júl. 15. 15:40
27/28 A kérdező kommentje:
Kövületről valóban nem, viszont ez a film érdekes lehet.
Jack Horner paleontológus beszél arról, hogyan lehetne létrehozni élő, valódi dinoszauruszt.
Alul be lehet állítani a magyar feliratot, akit érdekel.
Egyébként tényleg sok helyen lőttek már ki kihaltnak hitt állatokat. Ráadásul ha azt vesszük, Smilodonok még simán bóklászhatnak a dél-amerikai kontinensen, elvégre a nagy részét még fel sem térképeztük. Egy kisebb populáció némileg módosulva fennmaradhatott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!