Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek mi az oka annak,...

Szerintetek mi az oka annak, hogy szerte a világban bukkannak fel mára már kihalt állatok? Tényleg létezhetnek átjárók különböző idősíkok közt? Esetleg ez történt sok emberrel is?

Figyelt kérdés

Talán megoldás az UFO jelenségekre is?

Kihalt/ vagy nem a helyhez illő nagymacskák randalíroznak mindenhol.

[link]

Ott vannak a tavi ill. folyami szörnyek: Nessi, de ha megnézzük a világban hány helyről érkeztek beszámolók, az megdöbbentő.

Ott vannak a fura majmok, akik túl emberszerűek: a jeti, nagylábú, ill. a neandervölgyi ember is felbukkan egyes beszámolókban.

És ez mind elenyésző példa arra, hogy hány helyen láttak mára kipusztult állatokat, amiknek kutya bajuk sem volt.ࡤ

2012. júl. 8. 10:39
1 2 3
 21/28 MLaci$ válasza:
Vannak Afrika közelében olyan apro szigetek ahol állítólag rengeteg ismeretlen állat és növényfaj élhet.
2012. júl. 11. 10:44
 22/28 anonim válasza:
90%
Én egyszer átmentem egy dimenziókapun. Rá is esett rám egy repülőturbina. Szóval ilyenekkel vigyázni!
2012. júl. 12. 14:53
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, az ilyen idiótákkal ne foglalkozz, én komolyan veszem. Én is láttam már őslényeket, sőt észleltem is elektromágneses anomáliát (rádió interferencia által) ami létrehozhatott egy féreglyukat. Ilyenek egyre gyakrabban történnek szerte a világon, lehet, hogy decemberben pont a koronakidobódás fog rengeteg ilyet létrehozni, és emiatt pusztul ki az emberiség. De ez csak egy elmélet.
2012. júl. 13. 12:35
 24/28 anonim ***** válasza:
nekem van még egy elméletem, az is lehet, hogy titkos kutatóbázisokon régi állatok csontjaiból klónozzák ezeket akihalt állatokat. és lehet valahogy megszöknek ezek a kutatóállomásról!
2012. júl. 13. 12:47
 25/28 anonim ***** válasza:
Tele van az ország olyan emberekkel, akik illegálisan tartanak egzotikus állatokat. Csak simán elszöknek, és nyilván nem fog a gazdája jelentkezni, hogy helló, az én tigrisem az, illegálisan tartom a pincében. Vannak mutálódó, beteg egyedek, illetve simán lehet, hogy egy fajról azt hiszik, hogy kihalt, de mégsem, és amíg nem zargatták felszaporodott.
2012. júl. 14. 11:30
 26/28 anonim ***** válasza:

Paraguaiban állítólag lelőttek egy igazi kardfogú tigrist. A tudományos vizsgálat is azt mutatta, hogy az állat valóban egy Smilodon. 30 centis fogai voltak.

Utolsó előtti válaszoló:

Sajnos kövületekből nem lehet ép DNS-t kiválasztani. Pedig én is örülnék neki. :P

2012. júl. 15. 15:40
 27/28 A kérdező kommentje:

Kövületről valóban nem, viszont ez a film érdekes lehet.

Jack Horner paleontológus beszél arról, hogyan lehetne létrehozni élő, valódi dinoszauruszt.

Alul be lehet állítani a magyar feliratot, akit érdekel.

[link]

2012. júl. 15. 16:32
 28/28 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg sok helyen lőttek már ki kihaltnak hitt állatokat. Ráadásul ha azt vesszük, Smilodonok még simán bóklászhatnak a dél-amerikai kontinensen, elvégre a nagy részét még fel sem térképeztük. Egy kisebb populáció némileg módosulva fennmaradhatott.
2012. júl. 15. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!