Léteznek koboldok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 21:20
11/18 anonim válasza:
A főnököm... Ha beraknék egy képet, elhinnétek. Még olyan ruhában is jár.
12/18 Adam1c1 válasza:
Én várom a képet :-)
Az első hozzászóló linkje alapján még el is tudom képzelni az egészet.
13/18 anonim válasza:
1. válaszoló : te tudod hogy mit linkeltél be ? :DD álmomban pontosan olyan helyen sétáltam mint azokon a képeken. ponosan ugyan ott ahol az 1. kép készült még el is sétáltam álmomban Oo teljesen úgy néz ki. a fények és az oszlopok is olyanok és ugyan ott vannak mint álmomban :O
14/18 anonim válasza:
ja bocs ott sétáltam el ahol az 1. kép van hanem ahol a 2. !!
15/18 anonim válasza:
booster10:
Nem, ez nem az egerek műve...Ez valami más. Tegnap éjjel még a hűtőgép motort is összemaszatolták valami fikával.
Mandula ezredes
16/18 anonim válasza:
Szerintem elképzelhető hogy léteznek főleg az első válaszoló linkje érintett meg főleg a kisgyerekes! :))
17/18 Dorina90 válasza:
Igen, létezünk
Ha hiszel bennünk akkor látsz minket!
Nem mindenki lát de vannak kiválasztottak.
Én kobold vagyok.
A Dorina csak a fedőnevem igazából Büdös Kuka vagyok.
A kobold barátomat Fingós Bercinek hívják.
10/K
18/18 anonim válasza:
Koboldok nem léteznek régen a kisnövésű embereket nézték koboldoknak, törpének egyéb mesebeli lénynek igazából ez csupán egy babonából indult ki és terjedt el a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!