Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti miben hisztek mi van a...

Ti miben hisztek mi van a halál után? :O

Figyelt kérdés
Nemkell negatív komment.
2012. júl. 5. 19:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát ha meghalsz és ez alatt az életed alatt jó voltál akkor egy kicsit időzhetsz egy magasabb síkon amit mondjunk menynek, aztán ismét leszületsz a földre, hogy továbbfejlődj. Ha rossz voltál egy alacsonyabb síkon tengethetsz el egy kis időt, ami persze baromi soknak fog tűnni, aztán kapsz egy új esélyt a földön, hogy korrigáld a hibáidat. Szóval a fejlődés a lényeg.
2012. júl. 5. 22:02
 12/21 anonim ***** válasza:
52%
Temetési szertartás. Utána nem tudom, én a reinkarnációban nem hiszek már. A szerettei lelkében viszont tovább él az elhunyt. Anyukám halála után pár évvel azt vettem észre, hogy személyiségben elkezdtem hasonlítani rá, sokkal extrovertáltabb lettem. Meg egy csomó gyümölcsöt megszerettem, amiket ő is imádott. Eddig ennyi:)
2012. júl. 5. 22:27
 13/21 anonim ***** válasza:

Nos, leszületsz, leéled azt az életet amit TE választottál önmagadnak, a megtapasztalások miatt. Persze vannak kiszabott feladatok és vannak választottak.

Miután meghalsz, egy túlvilági bíróság (vagyis önmagad és még pár magasabb entitás) előtt az egész életedet mérlegelik. Ha mindent úgy csináltál, ahogyan kellett akkor a lelked tovább léphet új feladatok elfogadásában, ha nem akkor azok tovább vivődnek az új életedben. Ha rosszul cselekedtél és egyáltalán nem tapasztaltad meg azt amit kellett volna, akkor büntetést szabsz ki önmagadra, a hely alsóbb síkokon vagy a nevezzük nevén, a pokolban sínylődsz mind addig ameddig te azt gondolod, hogy tanultál a hibádból. Miután, a lelked kijön onnan ismét megkapod ugyan azt az életet, csak nehezebben és 1-2 plusz feladatot, vagy eleve gyorsan leszületsz és kiosztanak neked egy testet amin testi fogyaték van. Igen, azok az emberek akik testi fogyatékkal élnek, karmikus büntetésben részesülnek, vagy azért születnek úgy, hogy megtapasztalják milyen az. Vannak olyan testi bajok amik gyógyíthatóak és vannak karmikus bajok. Az ami sosem gyógyul meg, az karmikus baj, az amit meggyógyítanak azt meg is lehet.

Azok a lelkek akik több életen keresztül mindent teljesítenek és magasabb szinte jut a lelkük és a tudásra is szert tesznek azok "héderelhetnek" az asztrális világban és ők döntik el mikor születnek le és mit szeretnének megtanulni abban az életükben.

Mindent összevetve: reinkarnáció, tapasztalás, önmagunk büntetése, nem Istené. A magasabb és alsóbb síkokon való élés egy ideig. Ha mindennel végeztünk, akkor visszatérünk az örök forrásba aminek a neve. Isten vagy Teremtő, Mindenható, Univerzum stb. Kinek mi tetszik.

2012. júl. 5. 23:33
 14/21 anonim ***** válasza:
Én nem tudom de ha választhatnék inkább maradnék az asztrális síkon, ide vissza nem jönnék !
2012. júl. 6. 07:23
 15/21 Antimod ***** válasza:

[...]az életed alatt jó voltál akkor egy kicsit időzhetsz egy magasabb síkon[...] Ha rossz voltál egy alacsonyabb síkon tengethetsz el egy kis időt[...]

Én is ezt hallottam, de hátha Te tudod a választ: ha valaki egy életében sokat fejlődött, majd egy következőben hibákat követett el, akkor az előfordulhat, hogy a "menny" után "pokolban" éli le a létközt? Képes egy fejlett lélek így liftezni? Mert számomra ez egy kicsit furcsa, mintha egyik nap tudnám a leckét, a következő nap pedig már nem.

2012. júl. 6. 09:11
 16/21 anonim ***** válasza:
Valóban érdekes ha így lenne. Szerintem azért inkarnálodik az ember amiket eddig olvastam: Ön szántjából hogy fejlődjön, nem ön szántjából mert kötelező még fejlődnie tudati szint eléréséhez meg mittudom én má..
2012. júl. 6. 11:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Ott van eleve a baj,hogy miután megszületik az ember, az előző generációk, tanárok, mind azt súlykolják a fejükbe, hogy majd ha meghalnak, akkor a menybe jutnak ,meg isten és satöbbi halandzsák. Jó volna ezeket a fogtündér féle estimeséket örökre elsöpörni a köztudatból, emrt hatalmas parasztvakítás az egész. Egyszerüen arról van szó, hogy vannak emberek, akik nem képesek megemészteni,hogy véget ér a létezésük, és nincs tovább. Ugyanaz van mint a születés előtt. Volt amikor nem voltál, lesz amikor nem leszel. Születésed előtt sem voltál sehol sem, nem léteztél, ugyanilyen halál után is. Attól még volt élet előtted is, volt világ, csak te nem léteztél. Pont ugyanígy van a halál után is. Minek kéne menynbe menni, mit csinálnál te ott? Egyáltalán miért jó az? Test nélkül, minden amit itt megtapasztalunk, elérünk, tudás erő stb.. mint hasznavehetetlen volna egy olyan mesevilágban. Hinni benne egyenlő szinten van a télapóval. Kisgyerekeket is hülyítik a szülők, mert az úgy a szép és jó. Az egyház meg hülyít mindannyiónkat. Mert a bírkáknak kell egy pásztor, kell egy belső erkölcsi korlát ami fékentartja őket a törvényeken túl. De ez hamis illuzió, isten nincs, senki nem szeret fentről, sehova nem jutsz, a semmibe tarunk mindannyian. Ebbe bele kell törödni, a halál ha nem szenvedésekkel teli, egy pillanat alatt bekövetkezik,utána már többé nem fog érdekelni semmi sem. Nem kell ettől félni. Nem kell negatív komment: Akkor ezek szerint a kegyes hazugságot várod,ami ápolná a lelked? Vagy tudd meg a keserű igazságot! Biblia hazugság. Moody prof halálközeli élményes könyvére szintén nincs semmi bizonyíték, egy nagyon ötletesen kitalált pénzkereső eszköz bestseller könyv ,semmi több.
2012. júl. 12. 10:44
 18/21 anonim válasza:
halál után az örök nyugalom és békesség. sokan aztmondják hogy menny meg pokolvan. szerintem pokol nincs. halál után egy mennyei életvan. amilyennek csak el lehet képzelni. az ujjá születés is igaz szerintem.. de amig nemkerülsz ujra vissza a földre addig az álomvilágvan:)
2012. júl. 13. 22:20
 19/21 anonim válasza:
Én sátánista vagyok. A sátánisták szerint a halál után SEMMI nincs. Se kép, se hang. Az ember csupán anyag, az érzések és gondolatok csupán kémiai folyamatok. Ha meghalunk, ez mind megszűnik, elporlad. Megy vissza minden a természetbe. Nem leszünk többé. Ezért törekszünk, hogy az élet minden egyes pillanatát száz százalékosan kiélvezzük.
2012. júl. 15. 16:54
 20/21 anonim ***** válasza:

1.) Válassz egy-egy vallási irányzatot !

2.)Kérdezz abban a vallásban jártas embert !

Mire mindet végigkérdezed , annyi válasz közül válogathatsz ,

hogy nem kell tartanod negatív kommenttől...

Kérdezted ,miben hisznek az esetleges válaszadók.

Szerintem sok őszinte , de tapintatos ember válaszával leszel kevesebb. Olyanokéval , akik nem tudják , számodra mit takar

a "negatív" jelző.

2012. aug. 10. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!