Szellem mozgatta, tényleg lehetséges ez?
nagyimnál (2en voltunk csak végig) volt egy saját szobám, üveges ajtó volt a felétől felfele ami hiányzott onnan, nagyim mániája az volt hogy állandóan bezárta kulcsra a szobám ne hogy lopjanak onnan..aztán eltűnt a kulcs, és az ajtó elé raktam egy széket hogy betudjak mászni a szobámba és belülről is raktam széket hogy ki tudjak jönni, aztán meglett a kulcs aztán megint eltűnt, és újra elhelyeztem a székeket, nos......egyszer még nem aludtam éjfél kor mikor a szobám előtt csoszogást halottam, és felkapcsoltam a villanyt hogy bemásszak, csak a szék bent a szobámba már nem az ajtó előtt volt hanem a szóba közepén..............pedig a kulcs nem volt meg, aztán éjjel olyan erős érzésem volt hogy valaki figyel a szóba másik oldalán de nagyon erős...nagyim mellettem feküdt de nem mertem megmozdulni sem...aztán halottam hangot ami a szoba végéből felém haladt falon, olyan mintha súrolnád a kezed a meszes falon...besz@rtam... reggel mentem be szobámba és a kulcs bent volt a szóbába...a közepén..hogy került azis oda? aztán másnap 11 körül éjszaka elment az áram és megcsörrent a teló....de senki nem szólt bele, nagyim nem csinált semmit, mert nem olyan
21/L
Hat ez erdekes nem lepne meg ha valamit tenyleg kozolni akkartak volna veled csak te nem ugy figyeltel ra hogy meg is ertsd mit akkar.Nyugi ez igy nem ijeszgetes inkabb meg kellet volna szolalnod hat ha valami mas reakcio is tortent volna.Esetleg kapcsolatba is lephettel volna mongyuk egy medium segitsegevel.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!