Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem mozgatta, tényleg...

Szellem mozgatta, tényleg lehetséges ez?

Figyelt kérdés

nagyimnál (2en voltunk csak végig) volt egy saját szobám, üveges ajtó volt a felétől felfele ami hiányzott onnan, nagyim mániája az volt hogy állandóan bezárta kulcsra a szobám ne hogy lopjanak onnan..aztán eltűnt a kulcs, és az ajtó elé raktam egy széket hogy betudjak mászni a szobámba és belülről is raktam széket hogy ki tudjak jönni, aztán meglett a kulcs aztán megint eltűnt, és újra elhelyeztem a székeket, nos......egyszer még nem aludtam éjfél kor mikor a szobám előtt csoszogást halottam, és felkapcsoltam a villanyt hogy bemásszak, csak a szék bent a szobámba már nem az ajtó előtt volt hanem a szóba közepén..............pedig a kulcs nem volt meg, aztán éjjel olyan erős érzésem volt hogy valaki figyel a szóba másik oldalán de nagyon erős...nagyim mellettem feküdt de nem mertem megmozdulni sem...aztán halottam hangot ami a szoba végéből felém haladt falon, olyan mintha súrolnád a kezed a meszes falon...besz@rtam... reggel mentem be szobámba és a kulcs bent volt a szóbába...a közepén..hogy került azis oda? aztán másnap 11 körül éjszaka elment az áram és megcsörrent a teló....de senki nem szólt bele, nagyim nem csinált semmit, mert nem olyan

21/L

2012. júl. 5. 17:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy valakinek a szelleme volt az, söt, ha tejesen pontos a leírás akkor biztos valakinek a szelleme volt. Azóta nemtörtént semmi a házban ?
2012. júl. 5. 19:18
 12/21 A kérdező kommentje:
nem mert,ellett adva, háát, anyukám kiskoromba meghalt:S de most ő mért ijezgetne ennyire????
2012. júl. 5. 19:26
 13/21 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem ilyesztegetni akart, hanem valamit közölni.
2012. júl. 5. 21:44
 14/21 anonim ***** válasza:
ijesztegetni*
2012. júl. 5. 21:45
 15/21 anonim ***** válasza:
van benne valami..
2012. júl. 5. 23:18
 16/21 A kérdező kommentje:
tényleg van benne valami
2012. júl. 5. 23:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha az anyukád lett volna, azt nem így közli, hanem egy álom formájában. A te esetedben egy szellemről van szó, aki a házhoz köthető. A kulcs sokszor eltűnt, direkt eltüntette, direkt keltett ilyen érzést benne. A félelem táplálja ezeket. A lényeg, bátran átélted, és ez a lényeg.
2012. júl. 5. 23:56
 18/21 anonim válasza:
badarság 1ik ük se volt én voltam most is abból a szobából írok most 1 kis gyerek meg a szülei laknak itt...
2012. júl. 6. 11:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Az utolsot most nem ertem,vagyis te laksz ott amelyk hazat eladtak?
2012. júl. 6. 11:55
 20/21 anonim válasza:
nem en a szellem vok..
2012. júl. 6. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!