Félek megszólítani az Őrangyalomat. Ha ennyire félek inkább ne szólítsam meg? 14 éves lány vagyok, és nagyon érdekelnek az efféle ezoterikus dolgok. (+ dolgok lent)
Milyen fajta meditációval jelenik meg előttem az Őrangyalom?
Sok ideje álmaimban egy fiú jelenik meg.Fekete kapucnit,fekete bakancsot és egy fekete csőnadrágot visel,ami a bakancsába van tűrve.Ha bajba kerülök mindig segít.Ő lenne az őrangyalom? Hogyan tudok kapcsolatba kerülni vele meditáció segítségével?
Ezt a kérdést megértem, mert a kérdező 14 éves.
Hihetetlen, hogy értelmes felnőtt emberek őrangyalokkal akarnak kapcsolatot felvenni....
Azért félsz, mert ösztönösen érzed hogy az angyalok fenyegetést jelentenek számodra. Vigyázz az általánosan elfogadott angyal-képpel, mert nem biztos hogy a legsűrűbben mondogatott dolog az igazságot fedi!
Ajánlott olvasmány: [link]
Ami szerintem hasznos lehet számodra ezzel kapcsolatban mind itt lesz: [link]
Római katolikus vallású vagyok, én hiszek az angyalok létezésében, ha mást nem egy próbát meg ér kapcsolatba lépni vele.
Ne hidj nekik, vannak angyalok! Ha érdekel én 20 vagyok egyébként én is álmodtam az őrangyalommal nem először,és beszéltem vele álmomban! Még a nevét is megtudtam. :) próbálj, te is álmodban beszélni vele! Egyik este gondolj rá, nagyon erősen, és rá jössz a nevére is. :D üdv:.Attila!
Ha érdekel az álmom, írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!