Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Félek megszólítani az Őrangyal...

Félek megszólítani az Őrangyalomat. Ha ennyire félek inkább ne szólítsam meg? 14 éves lány vagyok, és nagyon érdekelnek az efféle ezoterikus dolgok. (+ dolgok lent)

Figyelt kérdés

Milyen fajta meditációval jelenik meg előttem az Őrangyalom?

Sok ideje álmaimban egy fiú jelenik meg.Fekete kapucnit,fekete bakancsot és egy fekete csőnadrágot visel,ami a bakancsába van tűrve.Ha bajba kerülök mindig segít.Ő lenne az őrangyalom? Hogyan tudok kapcsolatba kerülni vele meditáció segítségével?

2012. júl. 4. 23:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést megértem, mert a kérdező 14 éves.

Hihetetlen, hogy értelmes felnőtt emberek őrangyalokkal akarnak kapcsolatot felvenni....

2012. júl. 5. 21:38
 12/17 anonim ***** válasza:

Azért félsz, mert ösztönösen érzed hogy az angyalok fenyegetést jelentenek számodra. Vigyázz az általánosan elfogadott angyal-képpel, mert nem biztos hogy a legsűrűbben mondogatott dolog az igazságot fedi!

Ajánlott olvasmány: [link]

2012. júl. 5. 21:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az igazi angyalok nem foglalkoznak a földapró-cseprő gondjaival,hanem magasabb szférákban tevékenyek. Még az erejüket kérni a pecsétjeikkel sem biztos hogy jó ötlet, ebben nem vagyok biztos. Nem minden angyal ami annak adja ki magát, bár nem mindig rossz szándékból adják ki magukat angyalnak, és a legtöbb esetben az ember aggatja rájuk hogy na ez angyal. És aztán hibáztatja az illető szellemlényt, mert mégsem az akinek ő kikiáltotta.
2012. júl. 5. 22:17
 14/17 anonim válasza:
én vagyok az XD kiabáld az utcán h abrkaka dabraka őrangyal és ezt órdibálva és meg jelenek -.-""
2012. júl. 6. 11:41
 15/17 anonim válasza:

Ami szerintem hasznos lehet számodra ezzel kapcsolatban mind itt lesz: [link]

Római katolikus vallású vagyok, én hiszek az angyalok létezésében, ha mást nem egy próbát meg ér kapcsolatba lépni vele.

2012. júl. 12. 23:05
 16/17 anonim válasza:
ha mozog az álom fogo nem anygal hanem szel és ne probáj ijenek idézni mert bele is halhatsz de komolyan tanultuk hittan bol :D
2012. aug. 4. 16:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne hidj nekik, vannak angyalok! Ha érdekel én 20 vagyok egyébként én is álmodtam az őrangyalommal nem először,és beszéltem vele álmomban! Még a nevét is megtudtam. :) próbálj, te is álmodban beszélni vele! Egyik este gondolj rá, nagyon erősen, és rá jössz a nevére is. :D üdv:.Attila!

Ha érdekel az álmom, írj privátot.

2012. szept. 10. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!