Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Most vérfarkas vagyok, vagy mi?

Most vérfarkas vagyok, vagy mi?

Figyelt kérdés
Nemtudom mióta de telihold-kor alig állok két lábon,négykézláb járok,vonyítok,morgok,éhesebb vagyok,bámulom a teliholdat. Vérfarkas vagyok??

2012. júl. 4. 21:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Még azt tenném hozzá hogy ennek a kérdésnek te, vagy kitaláltad a történetét (Ami a legvalószínűbb mert a neved fekete angyal farkas) vagy beképzeled magadnak (Tehát likantrópiás vagy lycantrophy(olvass csak utánna)). Vagy 12 éves fiú/lány vagy aki túl sok farkasemberes/vérfarkasos filmet néz (Igaz, ezt pont én mondom aki Van Helsingről nevezte el magát, de szeretem azt a filmet, de akkor se képzelembe magamnak és nem kérdezek ilyesmit.) de lehet hogy ténleg vérfarkas vagy de akkor tégy meg a világnak valamit és szúrd le magad egy ezüst törrel.
2012. júl. 29. 01:55
 22/33 anonim ***** válasza:
Hallod ha te ezek a tulajdonságok alapján vérfarkas vagy akkor én meg vérvadmacska:D(néha ha unatkozok akkor fogócskázok a macskámmal,és ilyenkor elõfordul hogy négykézláb rohanok utána,én is kiröhögom magam:D de én nem képzelgek ilyet:D)gyere át és megvitatjuk a régi kutya vs macska ügyet:D
2012. júl. 29. 16:33
 23/33 anonim ***** válasza:
Én vérmedve vagyok...
2012. júl. 29. 22:03
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam, hogy ne igyál fűre pálinkát, látod meglett az eredménye.
2012. aug. 14. 13:52
 25/33 anonim ***** válasza:

"Nemtudom mióta de telihold-kor alig állok két lábon, négykézláb járok,vonyítok,morgok,éhesebb vagyok"

Ezen hangosan felröhögtem :D

Te hülye bazzmeg, nem vérfarkas XD

2012. szept. 8. 18:29
 26/33 anonim ***** válasza:
Vér-farkas... a csajok szeretni fogják.
2012. szept. 9. 21:26
 27/33 anonim válasza:
Én elhiszem neked... velem is ugyanez van. :-)
2014. jan. 19. 15:42
 28/33 anonim ***** válasza:
Én ezeket álmomba csinálom minden este és már 2hete nem tudtam magamat kipihenni és ma hallottam egy hangot minhta valaki a fülembe súgta volna a nevemet hátranéztem de nem volt ott senki ,az a hang olyan volt mint az enyém ki is rázott a hideg
2014. márc. 22. 11:58
 29/33 anonim válasza:
Szia. Igen az vagy ugyanezek a tüneteim voltak nekem is. Aki meg nem hisz a vérfarkasokban és az egyéb természt feletti lényekben az meg ne írjon ide mert nektek sem esne jól ha gúnyolódnának rajtatok. Szóval igen az vagy és nyugattan írj nekem mert én is az vagyok már lassan 2 éve.
2014. márc. 23. 13:20
 30/33 anonim válasza:
hallod ha vérfarkas vagy harapjál már meg én is az akarok lenni,én hiszek az ilyenekben mint a vámpírok meg vérfarkasok de lehet hogy lycanthropia-ás vagy .midegy ha az vagy írj privibe ;)
2014. aug. 12. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!