Milyen vérfarkasos, vámpíros, sellős sztorikat tudtok? Olyat ami igaz!
lécci írjátok le ide vagy privibe vagy írjatok linket. köszi
14/L
ami megtörténhetett! szkeptikusok nem érdekelnek!
ha meg trollokról akarok olvasni, teszek ki róla kérdést!;)
szellemes sztorik is érdekelnek ez lemaradt sry x'D
Hat amig nem olvastam a kerdesed vegig, talan tudtam volna neked valaszolni, de azzal h kiirtad olyat ami igaz!
nos.... onnantol kezdve nagyon leszukitetted a kort, megkozelitoleg a nullara...sajnos csak olyanokrol tudok ami egyertelmu h kamu, de megtortent esemenykent van beallitva.Ilyen tevinformaciokkal inkabb nem hulyitenelek.De a tobbieknek sok sikert!:)
de honnan tudod, hogy kamu? olvastam olyan pasiról, aki telózott a haverjával amikor átváltozott a vonal másik végén és nyüszített a telóban stb ilyesmikre gondoltam.
lehet h megtörtént és nem csak úgy állítják be mintha megtörtént volna
Olvastál olyan pasiról? Hát ez valóban hiteles információ!
Gondolkozz már egy kicsit, 14 évesen már kellene azért...
Ok.Megint irok neked.Szoval a kerdesed, ha igy jobban tetszik , rosszul van megfogalmazva.Max olyan formaban lenne helyes, ha a kerdes igy szolna :
Tudtok-e olyan sztorit, amirol azt allitjak megtortent es ezt Ti hihetonek tartjatok?
Sajnos ennel a temanal max elhinni lehet dolgokat, a masik verzio, hogy olyanoknak kellene ideirni akiknek mar volt sajat tapasztalatuk a temadat illetoen.Talan ugy hitelesebb lenne a dolog.Igy sajnos meg nagyon sok , szavaiddal elve szkeptikus fog neked itt valaszolni.De ezen nem kell felhuznod magad, probalj meg objektiven es humorerzekkel tekinteni a valaszokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!