Milyen vérfarkasos, vámpíros, sellős sztorikat tudtok? Olyat ami igaz!
lécci írjátok le ide vagy privibe vagy írjatok linket. köszi
14/L
nem kell őket bizonyítanom senkinek! én láttam amit láttam, tudom, hogy léteznek vérfarkasok, vámpírok, sellők, tündérek, manók stb természetfeletti lények!
csak van amelyik már kipusztult mint pl a loch nessi szörny vagy a manók és az óriások! és én láttam már természetfeletti lényt, pl tegnap is láttam egyet a konyhában amikor krumplisalátát akartam csinálni este.
a reptoid nem természetfeletti lény hanem földönkívüli! mi természetfeletti képessége van egy reptoidnak??? semmi!
és azér nem léteznek mer a föld alatt nem ők élnek hanem a törpék! a törpék a föld alá szorultak mikor az emberek átvették a hatalmat, azóta ott élnek, írországban sok monda van erről és sokan látnak törpét és gnómot ott és nem csak ott hanem pl argentínában is, fent van egy csomó vidi róluk a youtubon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!