Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Most vérfarkas vagyok, vagy mi?

Most vérfarkas vagyok, vagy mi?

Figyelt kérdés
Nemtudom mióta de telihold-kor alig állok két lábon,négykézláb járok,vonyítok,morgok,éhesebb vagyok,bámulom a teliholdat. Vérfarkas vagyok??

2012. júl. 4. 21:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Az vagy.

orulsz?

2012. júl. 4. 23:01
 12/33 anonim ***** válasza:
Én is tudok négykézláb állni, vonyítani, morogni, sőt még éhezni is, attól még nem vagyok vérfarkas, maximum ha gyakorolnám eme "képességeimet" diliházba való retardált lennék.
2012. júl. 6. 21:40
 13/33 anonim válasza:
te szívtál?
2012. júl. 7. 16:12
 14/33 anonim ***** válasza:

Vannak, akik szerint a telihold hatással van rájuk. Ez leginkább az alváshoz kapcsolódik, sokan rosszul alszanak telihold idején. Lehet, hogy te még "érzékenyebb" vagy rá és máshogy jön ki rajtad a telihold hatása.

Lehet, hogy tényleg vérfarkas vagy, szerintem olvasgass utána. Rengeteg dolgot találsz a neten a vérfarkasokról, de ne pont arra koncentrálj, hogy teliholdkor szőrös farkassá változnak, hanem a te jellemzőidre. A könyvtárakba is elnézhetsz...

2012. júl. 10. 16:32
 15/33 anonim ***** válasza:

nem kizárt.

lehet igaza van az előttem lévőnek!én igen is hiszek bennük velem is történnek furcsa dolgok pedig nem vagyok allergiás semmire se érzékeny a teliholdra!

ennek én is utána nézek de szerintem te is mert ezek komoly dolgok!

2012. júl. 12. 19:44
 16/33 anonim válasza:
hát ha nagyon szeretnéd hívhatjuk "vérfarkas"nak is de szerintem a gyökér találóbb lenne ;)
2012. júl. 14. 21:59
 17/33 Tox'-'c válasza:
Ja
2012. júl. 14. 22:49
 18/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vérfarkas vagy csak vérhülye.
2012. júl. 14. 23:28
 19/33 anonim válasza:
ha vérfarkas lennél edig 10 húsboltot kiraboltál volna.
2012. júl. 23. 12:01
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
én velem is volt ilyen vonyítottam négykézláb, nagyon éhes voltam de később kiderült hogy az anyóson házában vagyok és 1 napja házas :(
2012. júl. 28. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!