Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Fiatal korom óta vannak...

Fiatal korom óta vannak furcsa dolgok, de ez azért sok. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetséges az,hogy ma reggelre az orrpiercigem az éjjeliszekrény sarkán volt,az orrom helyett?És este nem vettem ki,nem vagyok hülye.
2012. júl. 1. 07:56
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Jó szellem ilyen kis mértékben sem árt az embernek.
2012. júl. 1. 19:16
 32/37 anonim ***** válasza:

wtf? na mind1. nekem olyan szokott lenni suli időszakba, hogy este beállítom az órám a telefonon és reggelre nem csörög, azért, mert hajnalba félálomba kikapcsolom gondolva, hogy úgy is felkelek és így párszol el is aludtam és lekéstem a buszt. és sokszor volt, hogy nem emlékeztem, hogy kikapcsoltam. elég sok logikus válasz is van nem kell rögtön természetfeletti dolgokra gondolni.

amúgy lehet, hogy életre kelt és kirepült.

2012. júl. 1. 20:20
 33/37 anonim válasza:
Szerintem te a titokzatos Estisz Orrpirszingisz Levevődisz betegségben szenvedsz, vizsgáltasd meg magad orvossal, mert ha nem nagyon súlyos mellékhatásai lehetnek: párnaevési hajlam, spontán öngyulladás, csótány köpködés és önamputáció...:S
2012. júl. 2. 18:51
 34/37 anonim ***** válasza:
Még kiskoromban történt: az ágyam mellett tartottam az elemlámpám és a vizemet, hogyha szomjas vagyok ne kelljen kibóklászni a konyháig vízért. Nem egyszer volt úgy, hogy reggelre az elemlámpa darabokra volt szedve és a lakás különböző pontjain találtam meg az alkatrészeket és az egyik elem mindig bele volt rakva a vizespohárba. Alvajárás? Aligha. Anyámék is néha furcsállták a dolgot és látszott rajtuk is a rémület, de nem ennek a kapcsán, szerintem néha ők is láttak valamit csak nem akartak megijeszteni.
2012. júl. 3. 10:29
 35/37 Mia_may válasza:
én álmomba egy időbe minden éjjel behoztam az iró asztalomra a fogkrémet a fürdőből xD
2012. júl. 12. 12:38
 36/37 anonim válasza:
Igen, az a bizonyos "robotpilóta". Akár hullarészegen, akár józanul fél- ,vagy mélyálomban, a tested és az agyad működik, legfeljebb nem emlékszel rá. Millió ilyen van, lásd fentebb is.
2012. aug. 6. 15:01
 37/37 anonim ***** válasza:
de most komolyan, ettől mit kell félni???!! ennél sokkal rosszabbak is vannak, erre neked az a sok, hogy a piercinged máshol volt reggel?!
2013. okt. 5. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!