Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Fiatal korom óta vannak...

Fiatal korom óta vannak furcsa dolgok, de ez azért sok. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetséges az,hogy ma reggelre az orrpiercigem az éjjeliszekrény sarkán volt,az orrom helyett?És este nem vettem ki,nem vagyok hülye.
2012. júl. 1. 07:56
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló hülyeséget írt.Nem állítom 100%ra, hogy ártalmatlan, de mivel írtad, hogy a ti udvarotokból jött ki és nem okozott kárt. Ebből gondolom, hogy ártalmatlan lehet, de ha mégsem az, akkor sem kell tőle félni, mivel csak a gyengébb démonok szállnak meg gyerekeket.
2012. júl. 1. 12:11
 12/37 anonim ***** válasza:
Elnézést ez másikra ment volna :D Nos mivel dolgokat pakolgat, ez azt jelenti, hogy kósza démon.A kósza démon pedig nem okoz kárt az emberben, inkább csak zavaró.
2012. júl. 1. 12:13
 13/37 A kérdező kommentje:
Most láttam a konyhába,hogy ott is arrébb van egy-két dolog...egyébként a gyertyaégetés vonzza a szellemeket,démonokat?
2012. júl. 1. 12:22
 14/37 anonim ***** válasza:
A szellemekhez nem értek, a démonokat biztosan tudom, hogy nem vonzza.Ha máshol is pakolgatott az csak az előző állításom igazolja.
2012. júl. 1. 12:25
 15/37 A kérdező kommentje:
Legközelebb a bugyit húzza le rólam? :DDD :/
2012. júl. 1. 12:30
 16/37 anonim ***** válasza:
Ilyen esetről még nem hallottam, de bármi előfordulhat :D
2012. júl. 1. 12:33
 17/37 anonim ***** válasza:
Dzsizösz! Én is vettem már ki éjjel a fülbevalóm, fogszabályzóm, reggelre a tokjában volt, és nem emlékeztem rá, hogy kivettem. De valahogy mégis sikerült az évek alatt az agyamat olyan szintre felfejleszteni, hogy nem kérdezgetek ilyen f*szságokat. De egyébként csak, hogy boldog légy: szerintem mágus vagy, vagy pedig egy jótét szellem kapta ki a piercinged, végül is mi mással foglalkozna egy szellem (amik természetesen léteznek, nyilván...seems legit...), mint tinik orrpiercingjét kapkodja ki az éjszaka közepén!?
2012. júl. 1. 14:00
 18/37 anonim ***** válasza:
Ennek a fajta démonnak tényleg nincsen jobb dolga. Ez egy kisebb fajta démon, amelynek kisebb negatív energiák is elegendőek. Pl fáradtság, unalom stb, szóval ilyen hétköznapi dolgok és nem is tudod, hogy mennyire jót mondtál, mert ez a démon tényleg unalomból rakosgatja odébb a dolgokat, nyikorgatja az ajtókat stb.Félni nem kell tőle, mert már írtam, teljesen ártalmatlan, maximum kicsit zavaró lehet.
2012. júl. 1. 14:20
 19/37 A kérdező kommentje:
Szkeptikusok minek írnak ide?Ja,délbe kint hagytam a kést és a vágódeszkát az asztalon.Úgy volt hogy használni fogom,de aztán nem úgy lett.Most hogy felébredtem és kimentem,látom hogy mindkét szélén elég mély,kb 2centi hosszú bevágások vannak,kisebb nagyobb távolságokkal.Ez nem volt ilyen,mert csak ez az egy van,és mindig vigyázok rá,max a közepe van megkopva picit.Valaki e-mailba nem tudna segíteni?Légyszi...
2012. júl. 1. 17:01
 20/37 anonim ***** válasza:
Mivel ez a fajta démon nem a félelmedből táplálkozik, ezért nem tudsz mit csinálni.Vagy ördögűzőt hívsz vagy eltűröd.
2012. júl. 1. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!