Fiatal korom óta vannak furcsa dolgok, de ez azért sok. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Hogyan lehetséges az,hogy ma reggelre az orrpiercigem az éjjeliszekrény sarkán volt,az orrom helyett?És este nem vettem ki,nem vagyok hülye.2012. júl. 1. 07:56
21/37 A kérdező kommentje:
Azt írtad ártalmatlan.Na de ha késsel vagdos?
2012. júl. 1. 17:22
22/37 anonim válasza:
Nem emberek ellen használta a kést, csupán unalomból.
23/37 A kérdező kommentje:
Értem.Azért én nem vennék mérget erre.Nagyon köszönöm Neked,és mindenkinek a segítséget!
2012. júl. 1. 17:27
24/37 anonim válasza:
Azért vicces, hogy azt hiszed inkább el, amire semmiféle bizonyíték nincs, ellenben a józan ész diktálta dolgok fölött könnyedén átsiklasz :D
25/37 A kérdező kommentje:
Mivel már régebben is történtek hasonló dolgok velem,és nem tudok magyarázatot találni a most történtekre...na és most lehet fikázni,régen fekete mágiával foglalkoztam,úgyhogy nem lepődöm meg semmin.
2012. júl. 1. 17:50
27/37 anonim válasza:
"régen fekete mágiával foglalkoztam"
Akkor ne csodálkozz, hogy démon van nálatok. Még az is lehet, hogy te csaltad oda.
28/37 A kérdező kommentje:
Igen,de az már régen volt.Kb 6-7 éve.Mivel csaltam ide?A gyertyaégetésen kívül semmi mást nem szoktam csinálni...
2012. júl. 1. 18:06
29/37 anonim válasza:
A mágiához annyira nem értek, de úgy tudom, hogy a fekete mágia célja az, hogy árts valakinek.Ártani csak rossz szándékkal lehet és ez a rossz szándék nagyon vonzza a démonokat.
30/37 A kérdező kommentje:
A gyertya lágja szerint lehet több lélek is,de mivel nagyon hosszú,kb 7 centis lángja lett,elméletileg ezt azt jelenti hogy jó szellem...
2012. júl. 1. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!