Mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

Olykor amikor elmegyek aludni, és lefekszem az àgyamba, azt szoktam érezni mintha az àgyam elkezdene vibràlni vagy magàhoz akarna húzni, vagy elakarna lazítani. Nem tudom, fura érzés. De ha mocorgok egyet ilyenkor, akkor vagy megszűnik ez az egész vagy pedig kis idő múlva újra elkezdődik.

Lehetséges hogy szellem csinàlja ezt? Az àgyam amúgy eddig csak az enyém volt és ezt kb 1 éve kezdtem el érezni.

2012. jún. 24. 14:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott lenni.Ez olyan,mintha járni szeretnének a végtagjaid,és a tested.Az okozhatja ezt,hogy még benned van a nappali jövés-menés,és a tested hozzá van szokva ehhez.Ezek az idegek,stb. okozzák.Semmi baj!!! :)))
2012. jún. 26. 12:00
 12/15 Skywalker33 ***** válasza:

alváskor egy részed elhagyja a testedet. ez okozza ezt az érzést ahogy a közeledzs az álom felé.

én is furcsa állapotba kerülök elalváskor, megérkezéskor meg érzem amikor a visszatérő lélek átadja az összegyűjtött energiát a testnek....

Sok éve már...el kellet fogadnom az ilyesmit.

csá

t

2012. jún. 27. 12:09
 13/15 chrishu ***** válasza:
Nekem is hasonló van, nekem minden nyomorult éjszaka elalvás előtt.
2012. júl. 3. 15:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Na ne haragudjatok, hajnal négy van, és két hete csak minden második nap alszok... szellemek, lélekvándorlás, alvásparalízis? Mivel akarjátok még a jó frászt rám hozni? Csontig tekert Bobby McFerrinnel szenvedem át a ma estét, lehet nem kellene okkultista írásokat meg H.P. Lovecraftet olvasnom, de ha egyszer ez érdekel?!

Nem tudom mi bajod, de maradjunk annyiban, nem szellem!

Lehet el kellene menned orvoshoz kivizsgáltatni. Vagy ha nem, akkor esetleg tudom ajánlani elalvás előtt az 1 üveg félédes vöröset, lehetőleg kicsit drágábbat. Persze minden nap nem borozhat ennyit az ember, de kularészegen mindig jól alszok :D Csak rosszul kelek...

2012. júl. 5. 03:59
 15/15 Skywalker33 ***** válasza:

Halihó,

arról lehet szó hogy így érzékled amint az asztráltest elhagyja a fizikai és étertestet elalvás előtt.

nagyjából ez az elalvás normális módja az embernél, sokan érzik ezt és mindenki kicsit másképp, a többség teljesen öntudatlanul megy át ezen a fázison.

t

2012. szept. 4. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!